WOW pausal / Aky akciovy telefon z orange?...
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Aky akciovy telefon z orange?/ WOW pausal...
ja stale presne nechapem ako to mislia s tou dotaciou telefonou...
- teda pisu ze daju zlavu ktora sa rovna stvornasobku predpokladanych uctou....
- teda dajme tomu 15E mesacne, ak to ale pochopil niekto ako by sa to riesilo ak by som prevolal 2E mesacne?
- teda pisu ze daju zlavu ktora sa rovna stvornasobku predpokladanych uctou....
- teda dajme tomu 15E mesacne, ak to ale pochopil niekto ako by sa to riesilo ak by som prevolal 2E mesacne?
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Predpokladam ze to bude z tvojej strany zavazok, a bud ti budu fakturovat minimalne tu sumu, alebo pri ukonceni viazanosti ti vypocitaju priemer a pripadne budes musiet doplatit prislusnu cast dotacie. Zajtra sa to dozvies, to budu musiet uz zverejnit kompletne podmienky.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Problem je v tom, ze ovce si nieco taketo nevedia vybavit Ci zmenit providera elektrickej energie alebo prefinancovat hypoteku. Vzdy sa vsetko da.faugusztin napísal:To je sice pekne, ze to mas s 50% zlavou, ale pre bezneho zakaznika to mozne nie je. Neporovnavaj retencnu/vianocnu akciovu ponuku s beznou ponukou operatora.
No a pri cene 40€ je uz pomaly aj orange ponuka konkurencieschopna, kedze v tom uz mas celoslovensky flat.
Spoiler: ukázať
tak pre mna sa nic nemeni, ja mam podobny pausal uz roky, vola sa Start Ale tych 700MB za 6,99€je riadne svinstvo. Ked uz znizili objem mohli dat aspon o 1€ nizsiu cenu. Dotovane telefony ma netrapia, somarina pre socky co si nevedia vypocitat, ze ten telefon riadne preplatia.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak ten telefon mox extra nepreplatis. prerataval som to a vyjde to skoro menej ako ked ho kupujes vhotovosti alebo rovnako.
dam priklad:
za 20€ - 50min, 70 sms/mms, 1Gb dat + galaxy S 2 za 349€
za 15€ - 50min, 70 sms/mms, 1Gb dat + bez telefonu
to znamena ze pausalny poplatok bez telefonu sa ti znizi o 5€/mesiac. Narok na dalsiu vymenu telefonu ak mas mobilny internet ti vznika po 18 mesiacoch. takze 18 x 5 = 95€
349 + 95 = 444€ zaplatis na konci za galaxy S 2, novy stoji od 450€ vyzsie
ten internet je riadny Fail, proste chcu aby ludia si zdvihli objem dat. Dotacia telefonov nieco podobne ako O2. No som zvedavy ako to bude v praxi. Pred nedavnom sme tu mali O2 akciu a tiez vysledok nic moc. Ale stale lepsie ako vedla u susedov v cesku
dam priklad:
za 20€ - 50min, 70 sms/mms, 1Gb dat + galaxy S 2 za 349€
za 15€ - 50min, 70 sms/mms, 1Gb dat + bez telefonu
to znamena ze pausalny poplatok bez telefonu sa ti znizi o 5€/mesiac. Narok na dalsiu vymenu telefonu ak mas mobilny internet ti vznika po 18 mesiacoch. takze 18 x 5 = 95€
349 + 95 = 444€ zaplatis na konci za galaxy S 2, novy stoji od 450€ vyzsie
ten internet je riadny Fail, proste chcu aby ludia si zdvihli objem dat. Dotacia telefonov nieco podobne ako O2. No som zvedavy ako to bude v praxi. Pred nedavnom sme tu mali O2 akciu a tiez vysledok nic moc. Ale stale lepsie ako vedla u susedov v cesku
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Re: WOW pausal / Aky akciovy telefon z orange?...
V ORANGE-i som ti pocital a napr. pri 22€ pausale za 24mes= 528€(100min/mesiac+1GB dat), jednotkova cena za minutu : 0,1283€. Takze aby si nepreplatil potrebujes aspon telefon za 220€ ... A ked si pozries podla ich stareho cennika.. V tejto cenovej kategorii tusim do 23-25€(presne nepamatam ako to bolo) bol telefon v hodnote 150-180€ + doplatok 9-29€... Cize suma sumarum... 159 - 209€.. Ostatne nepamatam, tam by sa preplatilo este viac.. Mne to vyslo, ze 50€ a viac preplatis na kazdom telefone.. Sledoval som to dlhsie asi v obdobi 3 rokov. Podla mna boli niekedy tie dotacie ale vyssie..
Tak mi nevrav, ze nepreplatis... Lacnejsie je ho niekde kupit v shope.. Vravim ale stale o ORANGE-i. Neviem ako Telekom.
EDIT: Zeby som nezabudol upada jeho uzitkova hodnota a taktiez po odpocte amortizacie to mas prinajlepsom cenu phonu po 2r cca 100€.
Tak mi nevrav, ze nepreplatis... Lacnejsie je ho niekde kupit v shope.. Vravim ale stale o ORANGE-i. Neviem ako Telekom.
EDIT: Zeby som nezabudol upada jeho uzitkova hodnota a taktiez po odpocte amortizacie to mas prinajlepsom cenu phonu po 2r cca 100€.
Naposledy upravil/-a CageJ v Ut 05. Jún, 2012, 22:42, upravené celkom 1 krát.
- Toman
- VIP
len bacha aby sa nekupil sedy dovoz.... oficialne su lumie 800 v eshopoch za 430E a "sede" za 300E a u orange bola tusim za 490E
Tak neviem, ze pre koho si to pisal..
ale ja som na 99% rozhodnuty kupit Lumiu 710 white + iPad3 ...
ale ja som na 99% rozhodnuty kupit Lumiu 710 white + iPad3 ...
no ja ti neviem, ja som za 2 roky usetril cca 250-300€, a za to mam EVO 3D
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
OK, telefon dotovany alebo nie?
Bezny traffic za mesiac a kolko platis ?
To je tazko takto povedat ..
Ja napr. mam teraz O2 za 13C a neprevolam posledny pol rok viac nez 20min mesacne aj to max.. SKYPE, ICQ a FB to isti.. Predtym som mal 100min.. Takze u mna je velke uspora tym, ze nevolam..
Mne by sa teoreticky oplatilo ist do EASY FREE ale usporil by som par € mesacne, ale zase po 3min vyuzijem, kedze kopu ludi v rodine+znamy maju teraz O2. Takze neoplati sa mi to..
Bezny traffic za mesiac a kolko platis ?
To je tazko takto povedat ..
Ja napr. mam teraz O2 za 13C a neprevolam posledny pol rok viac nez 20min mesacne aj to max.. SKYPE, ICQ a FB to isti.. Predtym som mal 100min.. Takze u mna je velke uspora tym, ze nevolam..
Mne by sa teoreticky oplatilo ist do EASY FREE ale usporil by som par € mesacne, ale zase po 3min vyuzijem, kedze kopu ludi v rodine+znamy maju teraz O2. Takze neoplati sa mi to..
no ked prevolam 5 eur, tak to mam, ze silny mesiac a este + 6,90€ za net. Predtym som mal pausal za 14€ + 6,90€ net, cize polovica dole Volam za 12centov za minutu. Proste pre mna sa akciove fony urcite neoplatia.
looool, tak chaos s pausalmi skoncil, zacal chaos s balikmi
looool, tak chaos s pausalmi skoncil, zacal chaos s balikmi
ze chaos ? - to je oj*b....
Najoptimalnejsie je volat ako som to uz pisal 325-330min ...Ale zato je najnevyhodnejsie volat 175min ..
Nic proste to, ze operatori u nas koncia je zrejme ....
Najoptimalnejsie je volat ako som to uz pisal 325-330min ...Ale zato je najnevyhodnejsie volat 175min ..
Nic proste to, ze operatori u nas koncia je zrejme ....
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Takze manazment Orangu si moze schvalit odmeny
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
dost som premyslal o odchode z orange do t mobilu, a vidim ze to bude asi rozumnejsie riesenie.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Toman
- VIP
- ty vole, tem ich web mi nefunguje ani v chrome ani vo FF
- v IE ide skoro normale ale ties daco nechce nacitat. pausal sa poskladat skratka neda....
tak kukam tu ich ponuku a je v tom taky bordel ze as!!!!
- v IE ide skoro normale ale ties daco nechce nacitat. pausal sa poskladat skratka neda....
tak kukam tu ich ponuku a je v tom taky bordel ze as!!!!