Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
Ok, takze chlapi kde odporucate nakupit ? Ale uz som sa pevne rozhodol ist predsa len do 710 WHITE...
Snake,
ale asi som sa zle opytal.. Bude niekedy 900tovka pre SK trh ?
Snake,
ale asi som sa zle opytal.. Bude niekedy 900tovka pre SK trh ?
Spoiler: ukázať
Bude koncom júna, zatiaľ cezo mňa aj so zárukou na SR of course .
Kolko si toho vypil wizo?Wizik napísal:Prekrytuju mi u nas v Nokii cely telefon ? Kolko to stoji ?
.
- 1500evri
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Jan, 2012, 23:25
Ja drvim wordament je to totalna peckaSnake napísal:Chlapci, XBL čo hrávate? v leaderboardoch vidím iba niektorých z vás, Wordament nikto nehrá?
PC: Nič s čím sa oplatí chváliť... :-D Klavesnica: Razer Lycosa Myš: Razer Diamondback 3G
Podlozka: Razer Goliathus Sluchadla: SteelSeries Siberia V2 Volant: Logitech G25
Smartphone: Nokia Lumia 820 a k nej Logitech mini Boombox (dikec PC.sk ! )
LAN Párty nick / nick v hrách: MiRo
Podlozka: Razer Goliathus Sluchadla: SteelSeries Siberia V2 Volant: Logitech G25
Smartphone: Nokia Lumia 820 a k nej Logitech mini Boombox (dikec PC.sk ! )
LAN Párty nick / nick v hrách: MiRo
teba nemam vo friendoch
papku videl si moje skore dnes? vypadol server a skoncil som na 15 mieste ano chvalim sa, lebo sa tam asi uz nikdy nedostanem
papku videl si moje skore dnes? vypadol server a skoncil som na 15 mieste ano chvalim sa, lebo sa tam asi uz nikdy nedostanem
.
som bol akurat na pive, tak som len tak polozil telefon na stol, zapol wordament a uz sme vsetci styria matlali prstom po telefone a hladali slova
Ehm... bavime sa o tej chromovej casti vzadu, kde je napisane carl zeiss alebo o sklicku? toje oproti telefonu mierne zapustene, zatial ho nemam poskrabane, iba mam skrabance na tej chromovej casti ale to mam tazko v <>Snake napísal:Kedze "to" je zalezistost asi 50evri (+- autobus), tak za rok ked "to" bude za funusom tak sa to da vymenit, a aj ceny "toho" padnu isto, takze ma nejake poskrabane sklicko moc netoto
myslis moj podpis?Snake napísal: PS:velice dobre!Зайдя глубоко в лес, где царствует тишина, можно достать свой телефон и услышать как Android жрет вашу батарейку
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
ved uvidim, ci sa da ta chromova cast nejako rozumne oddelit a ked tak ju streknem do ciernej matne, pripadne cierny wrinkle
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Komu nejde wordament tak update, a kto ma nema na xbl tak si ma moze pridat - SnakeSK
.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Ale ved vymenit sa to musi dat, vsetko sa da.Snake napísal:Bude koncom júna, zatiaľ cezo mňa aj so zárukou na SR of course .
Kolko si toho vypil wizo?Wizik napísal:Prekrytuju mi u nas v Nokii cely telefon ? Kolko to stoji ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Aj ked za opytanie nic neda... Tie predajne musia z niecoho zit, preto predavaju biele lumie a orange nie, mozno by mu vedeli za nejaky nekrestansky poplatok spravit swap. Mozno keby im slubil, ze si da na zadne okno nalepku Nokia
Tak keď mu to majú prehodiť za 100> € tak sa na to môže vysrať, a tolko to asi aj bude.
.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
No tak to vazne nie . Len ma to zaujimalo, ze kolko by nieco take mohlo stat. Biela Lumia 800 .
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !