hod screen, popravde hlavne tých 21MB vs 25MB nieje nič hrozné
pokial je skore okolo 600-700 niečo hore dole neriešiť
máš intel alebo amd?
msahci alebo natívne od výrobcu chipsetu
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
zistil som jednu vec a to keď použijem RSTe ovládač od intelu čiže pre Intel® C600 chipset(nie je tam spomenuté X79) to je totiž napísané aj na intel stránke a rovnaký ovládač poskytuje aj ASUS tak mám v Anvil benchmarku tieto hodnoty
a keď použijem Intel(R)/Desktop/Workstation/Server Expres Chipset SATA RAID Controller tak mám bežné hodnoty
skúšal som to testovať aj v HD Tune a tiež sa výkon v zápise prepadne
Má niekto podobné skúsenosti? Skúšal som to aj firmware 0309 aj nový 000F a žiadna zmena. Tento disk nemám na systéme na ňom je Intel 320 a ten problém nemá s RSTe(C600) ovládačom
Zdravím, raz za 2 mesiace si robím benchmark. Včera ma výsledky veľmi prekvapili - v zlom
as-ssd-bench M4-CT064M4SSD1 A 6. 6. 2012 0-35-03.png
je pravda, že som asi 6x inštaloval driver na grafiku, lebo je to nešťastne poriešené. Mierne aj cítim tie rýchlosti, taká opera sa mi spúšťa 3 a viac sekund. Ako by sa to dalo napraviť ?
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
Asi narazas prave na 4K-64Thrd, tak je toho na webe popisane dost: http://forum.crucial.com/t5/Solid-State ... td-p/84448
Mozno to Crucial poriesi, ale myslim si, ze asi ani nie je co, lebo osobne som ziadnu realnu zmenu v rychlosti nezaznamenal, mozno minimalnu
Ja som to uz tam reportoval a priebezne to sledujem. Ale po SE mi rychlosti nabehli do normalu, len neviem do kedy
Myslim, ze to netreba nejak extra riesit. No ked chces mat srdiecko na mieste, tak si urob zalohu celeho disku cez acronis a urob secure erase, malo by to pomoct ... aspon na chvilku
Ono dost tazko sa to zistuje, ze cim je to sposobene.
narážam na oba 4K benchy, no ja neviem, mne sa zdá, že to cítim ... nič strašné, ale som veľmi háklivý na odozvu
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
tomu ver bol som včera po skúške v knižnici na počítačí, ktorý beží na serveri. Ta ja som myslel, že skapem. Človek by neveril, ako si na ten komfort ssd zvykne
- Satoshi Nakamoto
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
mArtinko5MB napísal:Zdravím, raz za 2 mesiace si robím benchmark. Včera ma výsledky veľmi prekvapili - v zlom
je pravda, že som asi 6x inštaloval driver na grafiku, lebo je to nešťastne poriešené. Mierne aj cítim tie rýchlosti, taká opera sa mi spúšťa 3 a viac sekund. Ako by sa to dalo napraviť ?
a este k tej opere
dnes som restartol pc po par dnoch a opera sa mi spustila tiez za tie 2s a to mam klasicky disk
tak do tretice som tam nahodil najnovší FW a problém solved... rýchlosti sú ako pri novom SSD, zároveň ostávam na AMD SATA, tento ovládač má o niečo vyššie rýchlosti v čítaní a zápise 4K súborov...
MB: ASUS ROG Crosshair VII Hero | CPU: AMD Ryzen 7 3700X | COOLER: SCYTHE Ninja 5 | RAM: CORSAIR Vengeance LPX Black 32GB, 3200MHz, CL16 | GPU: SAPPHIRE Radeon RX 6800 16GB | PSU: SEASONIC Prime Ultra Titanium 750W | SSD: SAMSUNG 970 Pro 512GB, NVMe | SSD2: CRUCIAL MX500 M.2 1TB | CASE: FRACTAL DESIGN Define C Black | MOUSE: LOGITECH G502 Proteus Spectrum | MOUSEPAD: LOGITECH G240 | KEYBOARD: CORSAIR Strafe RGB Cherry MX Silent SK | SPEAKERS: LOGITECH Z-906 | MONITOR: DELL P2414H 24" | ROUTER: ASUS RT-AC55U | OS: Win 10 Pro x64 | TV: PANASONIC TX-L47FT60e | PHONE: iPhone 6s 64GB, Space grey |