Ahojte. Poslednu doba sa mi deje dost velka neprijemnost. Nedavno som updatol BIOS mojej dosky od GB GA-M720-US3 (vid. popis zostavu) na posledny najnovsi BETA BIOS F7N. PC my po case zacal hadzat BSOD (bluescreen), pri hrach a ploche zamrzal a hadzal ten BSOD. Napadlo ma zeto moze byt tym ze som skusal nastavit v BIOSE takt RAMIEN z 667 na 800 ale to problem nebol lebo pri restarte a reboote my to hodilo na default, takze v tom problem nevidim, ci ? Casom som skusil dat BIOS na najnovsiu oficialnu BIOS verziu F6,ale ked som zapol F3AR (mal som zapnute takty na GPU, ale tymto to tiez nemoze byt, pretoze ked mi spadne GPU kvoli taktom, vyhodi len error s driverom) tak zas zamrzla hra po case a BSOD a nasledny restart. Skusal som pri bootovani PC hodit do mechaniky CD ktore som dostal ku doske a spustil som funkciu "XPRESS RECOVERY2" a zvolil som moznost reboot, okrem toho tam uz bolo len backup bios takze som nemal velmi na vyber. Restartlo to PC a som tu. Este pred tym mi raz pri bootovani PC vyhodilo, ze mam nastavit takty CPU na default, ale ja som uz takty CPU vypol pred dobrym mesiacom, takze uz mam dlhsiu dobu CPU na defaulte.Zas rebootlo PC. Niekedy mi to PC ani nezapne,proste ho zapnem, PC huci ale nejde ma dostat ani do BIOSU proste len blika cierna obrazovka a fany sa roztocia a prestanu. Napadlo me ze to moze byt prachom, uz mi jednu dobu neslo nabootovvat PC kvoli prachu kvoli mojej deravej skrinke ale kartu som pekne prefukal,aj CPU chladic a furt to robi. Neviete v com moze byt problem ked som uz aj ten BIOS daj na ofic. verziu a ked som skusil aj to "XPRESS RECOVERY2" ? Este dodam ze som predvcerom preinstaloval WIN a este som sa nedostal ani k updatom myslim tak ze ked vypnem PC pise "nevypinajte PC, robi 10 z 103 updatov" vzdy som nejak vypol PC lebo mi to dlho robilo , myslite ze to moze byt aj kvoli SW chybe akoze WIN nema updaty alebo sa spravne nedokoncili a preto to zamrza ? Prihodim sem screeny z tych BSODOV:

Ospravedlnujem sa za kvalitu, ale snad sa bude z toho dat nieco vycitat, fotil som to mobilom

.
Za kadzu cennu radu dakujem