Krasna je, hej ma nereferencne ... no mohli by ten platok plechu co ma chladit pamate a VRM trochu inak ... aspon dake male rebierka keby mal nie rovny plech.
Dobry den,
Zial, tovar nie je dostupny v cene, za ktoru ste si ho objednali, kedze sa nam na kartu naparovala ina karta zo zlou cenou. Realne stoji Vami objednany tovar 433,90€ s DPH a da sa v tejto cene objednat, ak by ste mali zaujem.
Este raz sa ospravedlnujeme za nezrovnalost sposobenu systemom.
Vaša objednávka bude stornovaná resp. môžeme vašu objednávku vybaviť ale za správnu cenu a to 419,91 € - avšak ako naše ospravedlnenie sme ochotný Vám dať zľavu 50 € na túto kartu tzn. 419,91 - 50 = 369 a dopravu zadarmo. Ak máte o túto kartu stále v tejto cene záujem, môžeme Vám ju odoslať, v prípade, že záujem nemáte tak Vám bude objednávka stornovaná.
Dakujem krasne za rychlu odpoved.. ano potom som si spomenul na poradnu .. nevadi aj ked este asi nerozumiem skratke neref.. to znamena ze nemaju nejake taktovacie vlastnosti alebo ?
Procesor INTEL Core i7-4770k Quad-Core - 3.50GHz takt na 4Ghz Doska : MSI Z97 GAMING 5 Grafická karta : GIGABYTE N78TOC-3GD Operační paměť : 4x4GB, PC3-12800, CL9-9-9-27, napětí 1.65V, XMP Monitor :27" BenQ GW2750HM operacny system Win 8.1 64bit pro pack SSD : Adata 120gb HDD 1tb WD caviar blue Zdroj seasonic 750W