Ahojte, chcel by som si kupit legalny soft a narazil som na jednu stranku kde ho predavaju o stovky ci tisice $ lacnejsie. Pripada mi to ako FAKE ale predsa len by som sa chcel spytat ci nema niekto skusenosti s takymito strankami, popripade nevie poradit ci je mozne niekde kupit soft legalne a usetrit. Diky
http://www.allercheap.com
PS: Nevedel som do ktorej sekcie to zaradit, ak som netrafil poprosim o presunutie.
Kupa softu legalne
Kupa softu legalne
Notebook: Sony VAIO VPCF11M1E / H i5-520M (2.4Ghz) 16.4" FullHD NVGT330M DDR4GB 500GB BluRay
Phone: HTC One
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Re: Kupa softu legalne
ja ti poviem iba tolko.. ta stranka ti pripada solidne? mne teda nie a to uz na prvy pohlad. o tom ze tam ziadny kontakt nenajdes ani nehovorim. takze ak nechces prist o peniaze radsej tam nic nekupuj..
jo ved toto, ale nasiel som aj plno dalsich takychto stranok, niektore vyzeraju aj celkom solidne.
Napriklad tato vyzera uplne vierihodne.
http://market-programs.com
Preklad GOOGLE
Napriklad tato vyzera uplne vierihodne.
http://market-programs.com
Preklad GOOGLE
Maloobchodná verzia softvéru je plná verzia softvéru, ktorý bude obsahovať inštalačný disk (y), certifikát pravosti (ak výrobca poskytuje) a produktu keycode / sériové číslo (ak je to nutné)
Naposledy upravil/-a lupko v Ne 17. Jún, 2012, 22:32, upravené celkom 1 krát.
Notebook: Sony VAIO VPCF11M1E / H i5-520M (2.4Ghz) 16.4" FullHD NVGT330M DDR4GB 500GB BluRay
softy za tisice dolarov tu za desiatky? ako nebud naivny
Nie som naivny, ale za spytanie nic nedam.
veru veru. zaplatíš a nič nedostaneš. aj keď nezaplatíš veľa, no stále o svoje peniaze prídeš.
nemaj veľké oči, takéto "ceny" sú smiešne. keby to tak naozaj niekto predával, tak by prd zarobil
a veľmi rýchlo skrachoval. veď ono stačí trochu o tom logicky pouvažovať a prídeš na to aj sám.
solídny e-shop spoznáš podľa domény. máš google tak si tie zahraničné domény preklepni
nemaj veľké oči, takéto "ceny" sú smiešne. keby to tak naozaj niekto predával, tak by prd zarobil
a veľmi rýchlo skrachoval. veď ono stačí trochu o tom logicky pouvažovať a prídeš na to aj sám.
solídny e-shop spoznáš podľa domény. máš google tak si tie zahraničné domény preklepni
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
napr na tom prvom odkaze bol solidworks 2012 za 85e a inač stoji 6000e, chcel by som vidiet co je to za verziu. Do tachych softov nie od originalneho predajcu by som nesiel. Budes lutovat aj tych par desiatok e. Ale zalezi co chces kupit, no tam nie je ani kontakt, tak ani nevieš kam posles peniaze ak si kupis. To radsej posli hocikomu na fore, viac ich využije
Spoiler: ukázať
jo je mi to jasne, len niektore ceny softov su pre bezneho smrtelnika nedosiahnutelne a maju hodnotu maleho auta. Ked som kukal nejake lacne do 800-1000€ a skusal v nich robit tak su to uplne sracky. Hlavne nejaka alternativa MICROSTATION, vobec neexistuje. Urcite si neplanujem nic na tych strankach kupovat, len som si zistoval ako to vlastne je.