Ahojte. Skladam pre znameho desktop ale kedze som posledny polrok nejako nesledoval dianie na poli hardwareu tak vas poprosim o pomoc.
Riesime iba skrinu bez monitora a bez periferii(klav a mys). Zostava ma sluzit prevazne na filmy, internet, hudbu a obcasne hranie hier cize ziaden hardcore hrac, ale bezny uzivatel.
Skusal som uz aj ja nieco vyklikat narychlo ale dost som prestrelil limit a uz neviem kde uberat. Kvoli nizkemu cenovemu stropu to bude samozrejme AMD. Nekladu sa ziadne naroky na hlucnost a podobne veci.
Bude to kupovane s najvacsou pravdepodobnostou v KE takze skuste pozerat skor miestne kamenaky. Taketo cosi som zatial zbuchal.
Za pomoc vam vopred dakujem
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 5800X@4,6GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: MSI GeForce RTX 3080 10GB, System SSD: Samsung 960 PRO 512GB, Data SSD: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound: MOTU M2 + Audio-Technika ATH-M50x + Sonarworks SoundID Reference, CPU Cooler: Noctua NH-U12A, Case: Streacom BC1, Keyboard: Keychron Q6 QMK Gateron G Pro Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver + Elgato Cam Link 4K, Main Disaply: Gigabyte M34WQ, Secondary Display: ASUS ProArt PA328CGV, Calibrated with: Spyder X Elite, Arm: Ergotron LX DUAL STACKING ARM