Tablet- Android

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21

Tablet- Android

Príspevok od používateľa sh4d0wko »

čaute,
sestra by si chcela kúpiť tablet, najlepšie aby mal android

potrebuje ho iba na internet (youtube, icq, skype, facebook, prezeranie stranok) pozeranie filmov a nič extra
cenu by si predstavovala 200-250€ maximalne 280€

je jedno z akeho shopu, ale aby to bolo na SK a aby som ten isty model nenašiel inde o 10% lacnejší :P nevyhnem sa ani datacompu v KE kde by som si šiel po to osobne (mam tam dobre skusenosti)

dík
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Re: Tablet- Android

Príspevok od používateľa zoom »

Vzhladom na to, co za tu cenu kupis, tak jednoznacne by som siel do pouziteho Galaxy Tab 10.1. Ziskas aspon displej na urovni (velmi dolezite) a tenke zariadenie. Navyse je okolo toho aktivny vyvoj, takze to je rootnutelne a kopec custom ROMiek. Napriklad tento inzerat vyzera dobre. Prides, osobne pozries a mas to este rok a pol v zaruke. Navyse je to verzia P7500, takze aj s 3G, ak sa nepomylil zadavatel inzeratu).

Inak za tu cenu kupis naozaj len sracky ako Archos, Creatio ZiiO a podobne somariny. Jediny taky normalnejsi je Toshiba AT100, ale to je hrube zariadenie, nie pre zenske ruky a do kabelky. Zato ma vsetky porty od vymyslu sveta a aj vymenitelnu bateriu.

Celkom urcite a bez vacsieho vahania by som volil pouzity G.Tab 10.1.
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21

Príspevok od používateľa sh4d0wko »

bohužial používaný odpadá, musí to byť čisto nový z obchodu (nieje to moja volba)... myslím že na hrúbke nezáleží, skôr ide o to aby tam šlapal internet a aby sa to nereklamovalo každý mesiac

žiadne rooty ani hacky ani nič jej netreba, len aby to šlapalo, ta toshiba nevyzera zle, zatial si ju zapišem
buchtik
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 23. Apr, 2012, 09:39

Príspevok od používateľa buchtik »

Potom by som odporucil SAMSUNG GALAXYTAB 2 P3110. 7 palcovy, 8GB, Android. Cena je okolo 260e.

http://www.andreashop.sk/internetovy-ob ... medium=cpc

Návrat na "Nákupná poradňa"