Ahojte,
mam v plane kupit novy disk a stary by som chcel pouzivat ako externy disk. Nasiel som takuto redukciu: http://www.alza.sk/qcp-konvertor-redukc ... d66597.htm" onclick="window.open(this.href);return false; a chcel som sa spytat ci mate niekto s takymto niecim skusenosti a ci to potom funguje ako klasicky externy disk. Popripade ci mate ine napady ako vyuzit stary disk ako externy.
Vopred dakujem.
HDD redukcia - skusenosti
HDD redukcia - skusenosti
Spoiler: ukázať
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: HDD redukcia - skusenosti
je to super vec, ano funguje to ako externy disk, ale da sa nato nainstalovat aj OS (zalezi od dosky)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Vdaka. Je to podla mna lacnejsi sposob ako predat stary HDD a kupit externy. Len som s tym nemal skusenosti, tak by som rad vedel co a ako predtym ako to kupim.
Spoiler: ukázať
no ja som to pred par dnami kupil a ziadny z IDE diskov mi na tom nefunguje Bezim pod Win 7 (32 aj 64 bit na 2 kompoch) a po pripojeni chvilu instaluje nejake ovladace co skonci neuspechom. Potom mam v tray menu sice ikonky ako keby bol pripojeny usb disk, ten ale nevidno a ked kliknem na odstranit hardware tak namiesto disku je tam nejaky IDE/ATA/ATAPI??? bridge. A disky su vrele, pritom ked ich zapojim do starsieho kompu na XP ako slave tak idu normalne ani niesu take vrele.........cize u mna je to zatial na hovno