Tak snad to niekomu pomoze....
Broslo OP WD mega brutal lama build
O co ide:
Snazil som sa spachat build, s ktorym budem schopny co najviac spamovat acidCloud, kedze ho povazujem za velmi dobrý spell na WD. Problem je v tom, ze zerie extremne vela many, no je skutocne ucinny najma na grupu mobiek.
PRIMARY - v podstate je jedno co date, ja pouzivam žaby - Rain of Frogs. Na bosov sa vsak oplatia používat pavúky, buď skákajúce, alebo mana so spomalením.
SECONDARY - Jednoznacne Grasp of the Dead - dobre to grupne ajtie najmensie mobky na jednom fleku. Nasledne sa uplne lahko daju sfuknut AcidCloudom. Runu pouzivam Groping Eels - zvysenie dmg na spell
DEFENSIVE - odporúčam SpiritWalk - nesmrtelnost, neviditelnost, moznost prechadzat cez mobky. Táto vec nesmie chýbať vo výbave. Skvelý escape spell, dobre sa s tym polohuje, xy krat to zachrani kozu. Ako runu pouzivam Jaunt - predlzuje duration spirit walku. Skusal som aj Honored Guest - odpada problem s manou, no v tom pripade je nemozne uciect velkej grupe mobiek.
TERROR - osobne odporucam Soul Harvest - runa Siphon - hlavny dovod je masivny narast inteligencie po odpaleni medzi mobkami. runa pekne doplni HP. startovacie kombo je spirit walk, behnut medzi mobky, odpalit to a ist mimo
DECAY - tu neni o com - Acid Cloud - masivne AOE runa acid rain - masivne brutalne AOE

toto je moj primary dmg, jedina nevyhoda je ze to zere strasne vela many. Nema to vsak CD cize by bolo idealne mat nekonecno many a spamovat to vsetko okolo seba vsak? no a o to mi islo.. podme dalej
VOODOO - tu je viac moznosti, ja vsak riesim Big Bad Voodoo s runou Rain Dance. Ak to odpalim a udrzim si 4 spells na CD, mozem neustale s brutalnou speedov spamovat acidcloud dookola! a o toto ide. Masivny dmg, masivne aoe, a stale full mana.
Pasivky - tu tiez moc neni o com. Tento build je pouzitelny len ak budete pouzivat pasivku Vision Quest. Ak mate 4 spells v CD -> 300% mana regen -> mozno kastit skoro stale acitcloud. Kriticke je udrzat 4 spells na CD (spirit walk, grasp, soul Harvest, Big Bad Voodoo). Dalej pouzivam Jungle Fortidue, a povinne Spirit Vessel (Sice znizuje CD na spirit walk a Soul Harvest, no tieto dva spely mam v CD stale, pomahaju hlavne na doplnenie HP, utek, DPS, polohovanie voci nepriatelom je pri WD kriticke ).
No kombo je nasledovne. Spirit walk - behnut medzi mobky - soulharvest - grasp od the dead - Voodoo a pomeho - ultimate mana

mozete spamovat dokedy sa neskonci ritual voodoo. Ak sa skonci, tak plati to iste, len vam treba udrzat spirit walk, soulharvest a grasp na CD co je easy ak sa clovek do toho uz dostane
A stihol som to este dnes dokonca spisat