Need for Speed: Most Wanted 2
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Re: Need for Speed: Most Wanted 2
fúúú, že shift 3... ako keby dva nestačili
myslím, že Shiftov je už dosť
myslím, že Shiftov je už dosť
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
dobra hra? Ford F150 Raptor bude dobehovat moj aventador?
co im je*e?
co im je*e?
mám pocit že si tu niektorí nepamätajú need for speed most wanted ja očakávam že to bude +- to isté akurát v lepšej grafike a s novým príbehom
Spoiler: ukázať
presne tak to som ocakaval aj ja ale podla toho traileru to tak nevyzera
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
To nemyslis vazne toto?lacikaboss napísal:dobra hra? Ford F150 Raptor bude dobehovat moj aventador?
co im je*e?
1. je to arkada
2. je to kvoli balancu na MP, kde mas urcite triedy aut a tie maju rovnaky vykon kvoli ferovosti
pretoze je to skor ako THe Run neukazali ziadny tuning a pochybujem ze to bude ako MWiOio napísal:v čom to tak nevyzerá ?
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
A co je na tom ze to robi "Criterion" ked hlavne slovo ma EA. Ako tak pozeram tak ziadene upravovanie tam zatial neni vydiet opat EA neprekvapuje zneuzije meno a zarobi cash. Pekne ja zostanem pri nfs:world
z toho gameplayu čo ukázali ja tam vidím most wanted ale asi si to pamätám inak noLaro22 napísal:pretoze je to skor ako THe Run neukazali ziadny tuning a pochybujem ze to bude ako MWiOio napísal:v čom to tak nevyzerá ?
- hermarian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
vypadá to presne tak ako stare NFS:MW, aj ta policajna nahanacka a este dokonca aj mesto vypadali tak isto
aj ked tuning neukazali, nemusi to este znamenat ze tam nebude
aj ked tuning neukazali, nemusi to este znamenat ze tam nebude
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Prispevok dna. Hej, radsej zostan pri Pay2Win titule, urcite je lepsiReMm1 napísal:A co je na tom ze to robi "Criterion" ked hlavne slovo ma EA. Ako tak pozeram tak ziadene upravovanie tam zatial neni vydiet opat EA neprekvapuje zneuzije meno a zarobi cash. Pekne ja zostanem pri nfs:world
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
100 ludi 100 chuti
tak co kto to uz hral ?
neviem jak vy, ale ta hra je po prve naprd, po druhe TO OVLADANIE, ACH BOZE.... a po tretie.... tahsie to uz asi fakt nemoze byt zaciatok hry, a asi od 4teho preteku nemozem ziadny dalsi prejst. neviem ci som nejak omylom nastavil obtiaznost na ultra hard, ale tak toto je fakt odveci. uz len staci aby z druheho auta niekto vytiahol nejaku bazuku a strelil s tym do mna. potom by to bolo trosku tahsie.
kariera ziadna, tie auta co sa daju najst na kazdom rohu no to mi uz je len napad. Fakt som si myslel ze to bude KONECNE po dlhych rokoch hratelne NFS, ale zas sa mi potvrdilo to ze Carbon bola posledna SUPER PARADNA HRA a nie tie shity co boli po nom.
neviem jak vy, ale ta hra je po prve naprd, po druhe TO OVLADANIE, ACH BOZE.... a po tretie.... tahsie to uz asi fakt nemoze byt zaciatok hry, a asi od 4teho preteku nemozem ziadny dalsi prejst. neviem ci som nejak omylom nastavil obtiaznost na ultra hard, ale tak toto je fakt odveci. uz len staci aby z druheho auta niekto vytiahol nejaku bazuku a strelil s tym do mna. potom by to bolo trosku tahsie.
kariera ziadna, tie auta co sa daju najst na kazdom rohu no to mi uz je len napad. Fakt som si myslel ze to bude KONECNE po dlhych rokoch hratelne NFS, ale zas sa mi potvrdilo to ze Carbon bola posledna SUPER PARADNA HRA a nie tie shity co boli po nom.