Sony Xperia P vs Samsung Galaxy S2
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Jan, 2011, 12:15
Sony Xperia P vs Samsung Galaxy S2
Poradte prosim, zajtra idem kupovat a stale niesom rozhodnuty ktory z tychto dvoch.. Som na Cypre a oba tu stoja rovnako.
Vyuzivat budem urcite vsetko...fotak, hry, pozeranie videi, net..
Vyuzivat budem urcite vsetko...fotak, hry, pozeranie videi, net..
Re: Sony Xperia P vs Samsung Galaxy S2
tu nieje ocom jednoznacne SGSII, xperia p ma zalostnu bateriu...
Spoiler: ukázať
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Sgs2, netreba rozmýšľať.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
-
- Nový používateľ
A nejake vysvetlenie ze preco SG2?
▲Xperia P ma vela nedostatkov a hlavny je
dalej napr.:
nema slot na kartu
horsi displej
mensi displej
menej vykonny hw
pre mna aj nevymenitelna bateria
nevyhoda samsungu mi pride iba ta ze nedostane oficialny update na ICS no na xda urcite nieco vymyslia
http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-p- ... gic-creen/patro16 napísal:xperia p ma zalostnu bateriu...
dalej napr.:
nema slot na kartu
horsi displej
mensi displej
menej vykonny hw
pre mna aj nevymenitelna bateria
nevyhoda samsungu mi pride iba ta ze nedostane oficialny update na ICS no na xda urcite nieco vymyslia
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
SGSII uz oficialne dostal ICS, ale JB uz nedostane, kedze ma na to "slaby" hw.
Desktop
-
- Nový používateľ
OK vsetci su za Samsung, ja sa k nemu vlastne priklanam tiez, takze ho zajtra beriem.
- mArtinko5MB
- Používateľ
Povedzme si narovinu. Samsung sa na to vysral. Keci o tom, že má slabý hw sú irelevantné.filuS napísal:SGSII uz oficialne dostal ICS, ale JB uz nedostane, kedze ma na to "slaby" hw.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Napisal som, ze ma "slaby" hw, nie ze ma slaby hw, bol to skor taky mensi vysmech na stranu vyjadreni od Samsungu. Na JB google odporuca quadcore a HD rozlisenie (800x480 ma od 1280x720 celkom daleko), takisto som pocul nazory, ze JB a TouchWiz v SGS2 sa nemusia mat prilis v laske. Ja sa k tomu staviam tak, ze ak to nema ist plynulo, tak nech to tam nedavaju. Ale na druhej strane, tieto prudko technicke "keci" o ODPORUCANYCH parametroch su az prilis teoreticke a na XDA uz sa objavuju prve alpha verzie JB na SGS2. Kopec veci tam sice este nefunguje, resp. nie je implementovanych, ale z toho, co som mal moznost vidiet na utube, tak interface a celkova sviznost systemu bola neuveritelna. A ak sa nemylim, tak Nexus takisto dostane JB, a v porovnani s SGS2 ma horsi graficky/vypoctovy vykon. Vyzera to teda tak, ze s najvacsou pravdepodobnostou JB na SGS2 moze ficat bez problemov. Ale tak, Samsung chce dostat do popredia SGSIII, takze nie je v ich zaujme upgradovat SGS2. Ja osobne som na svoju SGS2 este nedal ani ICS, akosi mi to nechyba, phone je svizny aj bez toho. Akurat mi chyba moznost vyskusat si Chrome . Ale verim tomu, ze tak do pol roka sa na XDA objavia plne funkcne JB ROMy na SGS2 a bude po probleme.
Desktop
-
- Nový používateľ
A co tak Galaxy Nexus? Teraz pozeram, ze je tu len o 50 eur drahsi ako tie dva...
najlepsia volba
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
- mArtinko5MB
- Používateľ
Samozrejme, že Galaxy Nexus je best voľba.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto