co sa tyka toho menenia .. samozrejme berz urazky ale ty asi pre mna mat nebudes nic

Tu by som si dovolil ;en mierne nesuhlasit co sa tyka toho priemeru lebo hram DH a dost dlho som pouzival 2x 1h kuse a skor mi to pripada tak, ze dmg sa rata za kazdu zvlast podla toho ktora prave vystrelila...vypada to sice cool ked drzi 2 kuse ale 1h weapon + offhand je daleko efektivnejsiMemnon napísal:ano robi sa priemer, je jedno co tvoja postavicka robi s rucickami a 2.zbran okrem potencionalnych statov prida 15% speed k utoku
je to jednoduche - zle zvolene skilly a potom clovek nadava na equip...stacilo by si pozriet co za skilly odporucaju iny hraci s danym charakterom a bol by raz-dva na inferneMemnon napísal:hlavne nechapem ako mozes mat problem s IIaktom na hell ked si 57
no zmena dmg ked odoberem slabsiu 1hand je minus cca 4000Muxazon napísal:Assasin
Char = character = povolanie (typ postavy) - v tvojom prípade barbarian ak sa nemýlim.
A tie super staty čo máš na second hand zbrani sa nemôžu nachádzať na štíte ? Predtým si sa sťažoval, že máš problém prežiť. Skúsil by som na tvojom mieste dať do off hand štít. Barbarian je naňho stavaný. Vyskúšaj a mrkni na zmenu dmg, ak nebude až príliš veľká, ostal by som pri ňom.