Pady OS... chyba pameti RAM?
Pady OS... chyba pameti RAM?
Zdravim, mam problemy so stale castejsimy padmy OS, bezdovodne sa restartuje bez akehokolvek BSOD, skusal som spustit dignostiku pred zapnutim pomocou PC doctor, a pri testovani pameti RAM to zamrzne, a ked sa pokusim spustit ramtest opat sa restaruje, viete mi poradit nejaky dalsi sposob ako zistit ci to naozaj sposobuju RAMKY alebo uz ani netreba a mam si zbehnut rovno pre nove? diki.
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Re: Pady OS... chyba pameti RAM?
pises v mnoznom cisle. mas viac modulov? skusal si po jednom? mozno ich staci iba dobre nastavit v biose (viac stavy). nepises ani aky typ ram to je.
2X 512mb ddr2
2x 1024mb ddr2
Obydve su tusim 667 hz, mam ich uz peknu dobu a vsetko ok, myslim ze stava im nechyba ale skor uz dosluzili, ale neviem ktora a neskusal som ich vyberat pojednom...
2x 1024mb ddr2
Obydve su tusim 667 hz, mam ich uz peknu dobu a vsetko ok, myslim ze stava im nechyba ale skor uz dosluzili, ale neviem ktora a neskusal som ich vyberat pojednom...
stále málo informácií. sú to RAM-ky pre PC alebo pre notebook? vieš dať presne aké sú to modely?
na testovanie RAM sa používa Memtest86+ (www.Memtest.org). choď do biosu a načítaj východzie nastavenia,
ulož, reštartuj, nabootuj Memtest a nechaj zbehnúť aspoň raz. btw komp sa ti neprehrieva?
chybné RAM moduly zvyknú vyvolávať BSOD, nie úplne zresetovať PC bez akejkoľvek hlášky ...
na testovanie RAM sa používa Memtest86+ (www.Memtest.org). choď do biosu a načítaj východzie nastavenia,
ulož, reštartuj, nabootuj Memtest a nechaj zbehnúť aspoň raz. btw komp sa ti neprehrieva?
chybné RAM moduly zvyknú vyvolávať BSOD, nie úplne zresetovať PC bez akejkoľvek hlášky ...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Po restartovani ti nenabehne chybova hlaska o nespravnom vypnuti? Tu ked rozkliknes tak by ti tam malo pisat BSOD a kod aj ked ti bsod neukaze.
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
Ano su to ramky na PC presnejsie
http://blackmoreit.com/products/parts-m ... -dimm.html
Mno raz mi BSOD tusim hodilo, ale davnejsie a nestihol som savenut ten kod, ale BSOD ma tusim aj tie zvukove hlasenia a bol to jeden dlhy ton, co tusim aj znaci nejake problemy s pametou...
A bohuzial chybova hlaska po zapnuti systemu nenabehne.
Ramtest som skusal vo windowse a pocas testu to zas padlo, skusim cez bios, a teploty som pozersl ako prve, vsetko vyzera byt ok.
http://blackmoreit.com/products/parts-m ... -dimm.html
Mno raz mi BSOD tusim hodilo, ale davnejsie a nestihol som savenut ten kod, ale BSOD ma tusim aj tie zvukove hlasenia a bol to jeden dlhy ton, co tusim aj znaci nejake problemy s pametou...
A bohuzial chybova hlaska po zapnuti systemu nenabehne.
Ramtest som skusal vo windowse a pocas testu to zas padlo, skusim cez bios, a teploty som pozersl ako prve, vsetko vyzera byt ok.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
pozri memory dump ak si ho nevymazal a skus debuggovat, tutorialov na nete je milion
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Ok, tak rovno som vybral 2 RAM-ky tie 512mb a zatial to nepadlo a zobrazila sa mi uz aj chybova hlaska..
Popis problému:
Názov problémovej udalosti: BlueScreen
Verzia OS: 6.1.7601.2.1.0.768.11
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051
Ďalšie informácie o probléme:
BCCode: 50
BCP1: 26F18000
BCP2: 00000000
BCP3: 00401B4F
BCP4: 00000008
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
Popis problému:
Názov problémovej udalosti: BlueScreen
Verzia OS: 6.1.7601.2.1.0.768.11
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051
Ďalšie informácie o probléme:
BCCode: 50
BCP1: 26F18000
BCP2: 00000000
BCP3: 00401B4F
BCP4: 00000008
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
máš tam chybové kódy. daj ich to googla a uvidíš, čo ti vypľuje.