Idealne vetva pre zaciatocnika? hmm, ruske tazke tanky, konkretne vetva s pancierom, takze po KV-1 by si si zobral T-150 a v tom pokracoval dalej.
Uplne na zaciatok chod na webstranku hry a tam si pozri nejake tie tutorialove videa alebo niekde, kde ich najdes, pripadne wiki.worldoftanks. com a tam si daj video tutorials
Idealne mas rozohrat si toho viacej na zaciatok, ale nie prilis vela. Odporucam zadovazit si napriklad zo zaciatku nemecke TD Marder II, potom to KV-1 alebo nieco este pred nim, potom sa na napriklad zasa posunut v tych nemeckych TDckach alebo skusit daco USA/francuzske
Zakladne chyby su podcenenie situacie a precenenie svojich schopnosti a schopnosti svojho tanku. Netreba sa rozbiehat prilis dopredu, hlavne ako zaciatocnik. Ale netreba ani furt cucat na jednom mieste.
HE ammo sa na normalnych tankoch vacsinou pouzivat neoplati, pokial si nenamontujes specificky kanon pre HE. Ja som ale dost velky zastanca AP a HE casto ani nenosim so sebou. HE ma oproti AP vyhodu, ze so vzdialenostou nestraca penetraciu. Skor sa treba naucit dobre strielat s AP ako pouzivat HE.
Co sa tyka strelby, uplne zabudni na autoaim a pouzivaj 95% manual, autoaim len v kritickych pripadoch. Kam mierit? To zavisi od tanku. Jednym zo zakladnych poznatkov pre WOT hraca je poznat slabiny kazdeho/skoro kazdeho tanku. Samozrejme nemusis sa ucit slabiny na ltrakotre, ale urcite budes chciet poznat slabiny tankov, ktore stretavas. Vseobecne plati, ze zadok a boky maju skoro vzdy slabsi pancier ako predok, a potom na predku vacsinou spodny plat byva slabsi.
Ked budes mat nahratych tak 1000 bitiek, budes uz trochu tusit