Willy napísal:nedrzi stabilne fps pri hre CS1.6
predtym som mal NX6600 128DDR a som mal nonstop 100fps(5vs5)... teraz len kuknem na mapku a mam 70fps niekedy 50fps(5vs5)
tak to je divne, lebo uz na FX5200 mi to chodilo na 85FPS (vsync on)
ehm, taka blba otazka, ale predsa: nainstaloval si si komplet PC? myslim tym konkretne dosku..
Willy napísal:
cital som tu ze ked sa prechadza z NV na ATI tak je najlepsie reinstal systemu ...tak ani ten mi nepomohol
ano, je to pravda, imho najlepsie riesenie
Willy napísal:
prosim pomozte mi

neviem co stym je ....skusal som nastavenia AA , AF ci je na max ci na min stale to iste.... vertical sync. mam vypnute furt
imho tym to nebude, aj keby si to mal na plne, tak by ti to muselo ist viac nez 60FPS
Willy napísal:este som sa docital ze moja doska mala problemi z ATI 9550 je mozne ze ma problemi aj z touto???
pozeram, ze mas KT400 co je brutus blbe. Aj ked je to DFI, ale KT400 veru... racej uz KT600 alebo skor nForce 2
Inak je svetozname ze VIA+ATi =

(aspon tak tie starsie karty okrem original Saphire)
Willy napísal:
takty - 500/405 (defaultne)
teplota - 50 - 60C
body v 3Dmark03 - cca4700
Vsetko v pohode az na ten vysledok v 3D03. Myslim ze PRO verzia by mala mat cez 8 000 b
jedine ze by si myslel 3D05 to by uz odpovedalo. Skus pretestovat este aj v 3D01 a 03, lebo CS 1,6 je taka trochen starsia hra so starsimi podporami, tak ako ti pobezia starsie testy.
dalej skus preinstalovat ovladace. Skus omegy (na ATI su super)