Steam digitalna distribucia hier
Re: Steam Digital Distribution
takych ako icefire co kradnu je tu tiez dost a myslia si, ze je rozdiel ak hru stiahnu alebo kupia z ruskeho steamu
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Hej? Cize ked kupujem hru tak ju kradnem? No niektori jedinci tu maju silne logicke myslenie.
Zbytocne ti je vysvetlovat, ze mozno si neporusil EULA, ale urcite si porusil VOP Steamu. Takze nadobudol si to nelegalne..
ja len dodám, že s úpravou tých podmienok veľmi pravdepodobne začnú logovať aj IP adresy a podľa nich potom banovať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
zase je otázka ako vážne to berú
E sú E a pokiaľ niej už človek vyslovene drzí...
stačí pozriež na m$ , ktorý povedzme si otvorene viacmenej podporuje aj prinajmenšom pochybné verzie OS
a OEM verzie aktivuje v podstate na čomkoľvek pokiaľ to človek ozaj už nepreháňa
E sú E a pokiaľ niej už človek vyslovene drzí...
stačí pozriež na m$ , ktorý povedzme si otvorene viacmenej podporuje aj prinajmenšom pochybné verzie OS
a OEM verzie aktivuje v podstate na čomkoľvek pokiaľ to človek ozaj už nepreháňa
icefire to ale prehana, ked ma uz 300 hier ci kolko...
- icefire
- Pokročilý používateľ
LOL ja to prehanam? Ocividne si nikdy nevykukol mimo svojho kutika, pripadne mas max 10 hier na Steam-e. Sa pozri na traderov, co maju v inventory 2000 giftov. Ale takych si asi v zivote nevidel. Moje hry su navyse plne legalne nadobudnute a ziadne pravidla som neporusil.
Inak mensia novinka: bol som v UK na sluzobke tento tyzden a uz mi nefungoval Steam interface vobec. Nezobrazovalo obchod a ani komunitu. Cize volaco urcite porobili. Ale nechapem, ci su slahnuti, vsak som bol stale v EU.
Inak mensia novinka: bol som v UK na sluzobke tento tyzden a uz mi nefungoval Steam interface vobec. Nezobrazovalo obchod a ani komunitu. Cize volaco urcite porobili. Ale nechapem, ci su slahnuti, vsak som bol stale v EU.
Sak jasne:)...
Staci by kliknut pod nick a tam je link ... troska nizsie... Ale to uz by bolo moc, ze ?
Kazdopadne, znalost zakona neospravedlnuje Vrchol je natom, ze si stale myslis, ze to mas legalne.
EDIT : Ti co maju 2000 giftov to nemaju pre svoju vl. potrebu ale su to veksláci.
Staci by kliknut pod nick a tam je link ... troska nizsie... Ale to uz by bolo moc, ze ?
Kazdopadne, znalost zakona neospravedlnuje Vrchol je natom, ze si stale myslis, ze to mas legalne.
EDIT : Ti co maju 2000 giftov to nemaju pre svoju vl. potrebu ale su to veksláci.
tak určitěicefire napísal:... moje hry su navyse plne legalne nadobudnute a ziadne pravidla som neporusil ...
ty si fest naivný chlape. si ako človek čo postrieľa 10 čirikles a myslí si, že nič závažné nespravil.
pardón, si ako človek, čo postrieľa normálnych 10 bielych ľudí, pracujúcich, platiacich odvody a dane a myslíš si,
že sa nič nedeje. ale daj si dolu tie ružové okuliare, už som ti to raz písal ...
tým, že si si (kamuflážou IP adresy) kupoval hry nie určené pre náš trh, tak si závažne porušil distribučné podmienky.
@CageJ: si chcel napísať "Neznalosť zákona neospravedlňuje", nie?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
teraz trošku na inú nôtu, na STEAMe sú práve QuakeCon Sales.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
porušujem niečo, ked mám steam na dvoch pc naraz s jednou IP?
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
nie, pokiaľ na tých PC nie si nalogovaný na ten istý účet.
bola by kravina blokovať len jednu inštanciu služby na jednu IP adresu.
predsa len IPv4 sa už dávno dozadu minuli, čiže dnes je viac než reálne,
že niekto na webe má rovnakú IP ako niekto druhý. plus malí lokálni ISP
(minimálne na Slovensku) majú taký blbý zvyk dávať pre jeden barák jednu
IP-čku. predstav si že máš 8-poschodový panelák a všetci majú 1 IP ...
bola by kravina blokovať len jednu inštanciu služby na jednu IP adresu.
predsa len IPv4 sa už dávno dozadu minuli, čiže dnes je viac než reálne,
že niekto na webe má rovnakú IP ako niekto druhý. plus malí lokálni ISP
(minimálne na Slovensku) majú taký blbý zvyk dávať pre jeden barák jednu
IP-čku. predstav si že máš 8-poschodový panelák a všetci majú 1 IP ...
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
samozrejme, že jeden a ten istý účet
akurát, že vždy ked sa chcem prihlásiť na druhý, tak mi vypne prvý steam, ale pokračovať v hraní sa mi naštastie dá
akurát, že vždy ked sa chcem prihlásiť na druhý, tak mi vypne prvý steam, ale pokračovať v hraní sa mi naštastie dá
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
- icefire
- Pokročilý používateľ
insomniac napísal:BLARGH
Ono v podstate neviem, o com tu stale pisete. Na Steam-e som uz dlhe roky a moj vseobecny rozhlad o nom spolu v kombinacii s mojimi vedomostami mi umoznuje kupovat si hry (z roznych zdrojov) za babku. To, ze vy stale neviete pochopit, ze je to plne legalne, tak za to uz nemozem. Urcite by som neriskoval svoj ucet kvoli niecomu nekalemu (na to si ho moc cenim).CageJ napísal: OH NOMNOMNOMNOM.
ty si stratený prípad. ako môže byť legálne kupovať si hry určené nie pre tvoj región a ešte kamuflovaním IP adresy?icefire napísal:Ono v podstate neviem, o com tu stale pisete. Na Steam-e som uz dlhe roky a moj vseobecny rozhlad o nom spolu v kombinacii s mojimi vedomostami mi umoznuje kupovat si hry (z roznych zdrojov) za babku. To, ze vy stale neviete pochopit, ze je to plne legalne, tak za to uz nemozem. Urcite by som neriskoval svoj ucet kvoli niecomu nekalemu (na to si ho moc cenim).
plus ešte teraz upravili EULA kde riešia presne tento problém a označujú ho za nelegálny akt a ty stále tvrdíš že je to legálne?
áno, ty s tvojimi vedomosťami a rozhľadom pánečku, nad doktorátom a titulom neuvažuješ? Stm. Icefire
a keby si vedel, že to nie je 100%ˇlegálne, ako tu teraz tvrdíš, tak asi nemáš na STEAMe tie hry na niekoľkých účtoch, nie?
- icefire
- Pokročilý používateľ
Splietas piate cez deviate Akych viac uctov omg? Ja mam iba jeden ucet.
Kamuflovanie IP adresy? Vsak vzdy pri nakupe udavas, ze v danej krajine mas rezidenciu.
Retrospektivne neaplikovanie pravidiel zmeneneho TOS ti nieco hovori?
Navyse mas stale koooopec ciest, ako usetrit aj potom, ako Steam zaviedol zmeny tento tyzden.
Ale tak kludne sa tu obuvaj do mna, vsak sam nevies, o com poriadne pises. Ja si tu dokazovat nic nemusim. Nemam to totiz za potrebu.
Kamuflovanie IP adresy? Vsak vzdy pri nakupe udavas, ze v danej krajine mas rezidenciu.
Retrospektivne neaplikovanie pravidiel zmeneneho TOS ti nieco hovori?
Navyse mas stale koooopec ciest, ako usetrit aj potom, ako Steam zaviedol zmeny tento tyzden.
Ale tak kludne sa tu obuvaj do mna, vsak sam nevies, o com poriadne pises. Ja si tu dokazovat nic nemusim. Nemam to totiz za potrebu.