icefire napísal:Splietas piate cez deviate Akych viac uctov omg? Ja mam iba jeden ucet.
icefire napísal:Vies, ja nekupujem hry na svoj primarny ucet cez primarny ucet, istu inteligenciu mam. A mimochodom, uz tak kupujem dlhsie obdobie (usetrenych asi 200 Euro).
tak čo? máš len jeden účet alebo viacero? schizofrénia? či tiež máš naliate ako tu kolega?
dobre, ešte raz ti to zopakujem:
- za normálnych okolností by sa k tebe v žiadnom prípade nemala dostať taká hra, ktorá nie je určená pre tvoj región.
za normálnych okolností aj keby si sa náhodou k takejto hre dostal, mimo určeného regiónu by si ju nemohol aktivovať.
lenže ty si sa rozhodol, že budeš svoj región kamuflovať, pričom cez proxy si necháš prideliť fake IP daného regiónu,
pre ktorý je tá hra primárne určená. aktivuješ. aktivácia je legálna, podarí sa, no oklamal si predajcu =
nelegálne!
- to čo tu píšeš "Retrospektivne neaplikovanie pravidiel zmeneneho TOS" je hovadina. prvok ohľadom toho, že nesmieš
aktivovať hru pre daný región inde, len v danom regióne, mali v podmienkach zakotvené aj doteraz. teraz to však upravili,
lebo to ľudia začali chytať za slovíčka, respektíve neboli tam spomenuté proxy servery. principiálne si každopádne predajcu
zase oklamal, čiže opäť si porušil podmienky ...
- pri nákupe potvrdzuješ, že bývaš v krajine, z ktorej si kupuješ hru. to je legálne, pokiaľ sa naozja fyzicky nachádzaš v
krajine, v ktorej si tú hru kupuješ. o oklamať systém cez proxy je zase vedomé porušenie podmienok, pretože keby si
mal IPčku tej krajiny pre ktorú nie je hra určená, tak sa ti to normálne nezobrazí ani nepodarí kúpiť ...
ale úplne najviac sa mi páči, ako stále tvrdíš, že všetko, čo robíš, je legálne, respektíve ... je to až smiešne.
neviem to ani pomenovať ... či je to ľudská meganaivita alebo megasleposť alebo negramotnosť ...
a ešte sa chvastáš, že už si takto ušetril aj 200 € (Amazon, RU/UK STEAM ...). ja si nič nedokazujem, dokazujem
to len tebe, aby si konečne otvoril oči a pochopil, že to, čo robíš, skutočne nie je legálne a je v rozpore minimálne
s obchodnými podmienkami a po novom už aj s EULA. aj keby nebolo, zavádzaš, klameš, ojeb*vaš predajcu o prachy
dobre, mne je to vlastne fuk, komu niet rady, tomu niet pomoci, ale chcem dodať, že aj motyka raz vystrelí