Zdravim !
Potreboval by som pomoct s mojim PC.
Po zapnuti je totalne zasekany a nie je mozne ani otvorit spravca uloh, dokonca zacne pisat ze explorer.exe nereaguje ...
A nakoniec po par minutach BSOD... Skusal som googlit co je to za chybu co vyhodil BSOD ale nic som nenasiel
error :
http://i.imgur.com/HrQJm.jpg
Neviem ci sa jedna o SW alebo HW chybu ... dufam ze len SW
zostava : Q9400, GTX560ti, 2x2GB DDR2 KIngston, MB Asus P5E Deluxe, zdroj Forton bluestorm2 500W... Win 7 x64 orginal...
Vopred dakujem za rady ...
Bsod po par minutach
Bsod po par minutach
When I die I'll go to heaven, because I've spent my time in hell.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Bsod po par minutach
Nejake OC? Antivirus mas aky? Checkni pamate...
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Reinstaluj Windows..
takuto chybu aj tak na 95% neostranis, ak reinstalujes Windows, a bude to robit aspon vylucis chybu SW.. - ak sa Ti ten reinstall vobec podari.
takuto chybu aj tak na 95% neostranis, ak reinstalujes Windows, a bude to robit aspon vylucis chybu SW.. - ak sa Ti ten reinstall vobec podari.
Spoiler: ukázať
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
tato chyba casto byva sposobena starymi alebo nekompatibilnymi ovladacmi, ale moze ju sposobit aj hardware. Najistejsie bude ako naznacil felipe preinstalovat nacisto windows, popripade mozes pozriet do dump filu, co chybu sposobilo.
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
Ja som mal tiez podobny problem pc sa v nepravidelnych intervaloch sam restartoval s bosd a sposoboval to eset smart security 5.
No vyriesil som to reinstalom systemu ... zatial sa to tvari ze to ide v poriadku ...
When I die I'll go to heaven, because I've spent my time in hell.