Asi týzden mam problem s načítanim FB na pc ale iba na pc na notebooku nie, pc mi ide cez kabel a notebook na wifi ale občas sa mi načita aj na pc ale to fakt ze raz za 2 dni.
Ak viete co je problem bol by som rad keby ste mi pomohli.
Dakujem
Problém s načítaním Facebooku
Re: Problém s načítaním Facebooku
Vymaž cookies atp.
CPU: Intel i5 3570K @ 4.2ghz, COOLER: CoolerMaster Hyper 212 Evo, MB: ASUS P8Z77-V LX2, VGA: Sapphire HD 7950 VAPOR-X OC BOOST 3GB 950/1250mhz, RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3 CL9 1600Mhz, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500GB, SSD: Samsung 840 Pro 128GB, PSU: Seasonic 520W
Phone: iPhone 5 16GB Black
Phone: iPhone 5 16GB Black
skusal som a pomoze to na chviluWroxx napísal:Vymaž cookies atp.
ano skusalstefan.koval napísal:skusal si rozne prehliadace?
Napadla ma, mozno hlupost. Neprihlasujete sa z toho pc na FB viaceri? Ak to premazanie cookies pomoze na chvilu, ze ci sa vam nejak nepobiju, alebo kieho boha.
Ak sa prihlasujete viaceri, tak skusit kazdemu zalozit vlastne konto v OS, alebo... ja ti Karle nevim, nefandim FB, ale zas chapem, ked je to pre niekoho zivotna potreba.
Pripadne, ci sa nejako nebiju hesla, ak ich mate ulozene v prehliadaci. Co je teda uz riadna blbost, ale pokrocila hodina..
Ak sa prihlasujete viaceri, tak skusit kazdemu zalozit vlastne konto v OS, alebo... ja ti Karle nevim, nefandim FB, ale zas chapem, ked je to pre niekoho zivotna potreba.
Pripadne, ci sa nejako nebiju hesla, ak ich mate ulozene v prehliadaci. Co je teda uz riadna blbost, ale pokrocila hodina..