Spolahliva mys do 70e
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Spolahliva mys do 70e
najlepsie by bolo funkcionalne,tlacitkovo a hmatovo ako roccat kone +
-cize matny pogumovany nepotivy povrch
-pravoruka
-dve bocne tlacidla
-nejake tlacidla hore
hlavne nech funguje..mal som razer aj roccat..cize tieto dve znacky by som z vyberu vynechal
budem brat tu http://www.progamingshop.sk/profi-mysky-c-21.html
-cize matny pogumovany nepotivy povrch
-pravoruka
-dve bocne tlacidla
-nejake tlacidla hore
hlavne nech funguje..mal som razer aj roccat..cize tieto dve znacky by som z vyberu vynechal
budem brat tu http://www.progamingshop.sk/profi-mysky-c-21.html
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Ut 14. Aug, 2012, 21:28, upravené celkom 1 krát.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Spolahliva mys do 70e
u mna a4tech, lenze ta v pgsku nie je. najdrahsia stoji v alze 21€. u mna vydrzala ta mys 5 rokov a aj to som si ju znicil vlastnou vinou.. inac splna tvoje poziadavky. toto http://www.alza.sk/a4tech-f5-v-track-d317105.htm alebo http://www.alza.sk/a4tech-xl-750bk-d160920.htm
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
nechces razer len preto, ze si taku uz mal ? alebo je za tym aj nieco ine ... ze sa ti pokazila ?
Najnovsia Imperator je vyborna myska, len bocne tlacitka maju mirror finish ... hladky ostatne je vsetko take drsnejsie no prijemne na dotyk. Nieje to ten isty povrch ako kone+ ... ona mna o nieco hladsi povrch. No tato razerka sa mi vobec nespini ... pokial nemam velmi spinave ruky xD
Alebo mozes skusit A4tech ... mne osobne sa nepacia a ani ich kvalita spracovania mi nesedi.
Najnovsia Imperator je vyborna myska, len bocne tlacitka maju mirror finish ... hladky ostatne je vsetko take drsnejsie no prijemne na dotyk. Nieje to ten isty povrch ako kone+ ... ona mna o nieco hladsi povrch. No tato razerka sa mi vobec nespini ... pokial nemam velmi spinave ruky xD
Alebo mozes skusit A4tech ... mne osobne sa nepacia a ani ich kvalita spracovania mi nesedi.
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
co je zleho na ich kvalite prevedenia? o nic horsie materialy nez razer...
-
- Pokročilý používateľ
Drzal som ju par krat ... jednu z tych XL750 a tie plasty sa mi zdali dost take lacne, hrkotajuce a kliky ako na fakt ze lacnych myskach ...
Ale na duhu stranu, ked sa pokazi tak to bude menej boliet ako keby sa pokazila myska za 60-80€ xD Nehovorim, ze sa pokazi za kradky cas, vsak tebe dlho vydrzala ale len som nemal ten pocit kvalitne spracovanej mysky.
Tiez na moju ruke je to mala myska ... mam rad vatcsie a vyssie
Ale na duhu stranu, ked sa pokazi tak to bude menej boliet ako keby sa pokazila myska za 60-80€ xD Nehovorim, ze sa pokazi za kradky cas, vsak tebe dlho vydrzala ale len som nemal ten pocit kvalitne spracovanej mysky.
Tiez na moju ruke je to mala myska ... mam rad vatcsie a vyssie
- hulo92
- Pokročilý používateľ
ako som napisal, vydrzala mi 5 rokov, takze tie plasty nebudu take strasne... a ani vyklikana nebol vobec, ako poniektore razery lubia uz po dvoch rokoch... sam mam teraz razer, a vobec sa mi nelubi, uz po necelom roku je citit jemne ze je vyklikana
logitech g400/g500 a jeste vydelas... :-)
tak a4tech môzem len odporucit x750bf sa my po 5tich rokoch rozklikala
teraz mam F3 V-track, je sice pekna, ale nejak mi nesadne do ruky, dost mala, sila zvyku
teraz mam F3 V-track, je sice pekna, ale nejak mi nesadne do ruky, dost mala, sila zvyku
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
s tymto rozpoctom steelseries sensei alebo sensei raw
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
razer sa mi pokazila..mal som deathadder..a nepacili sa mi tie leskle lepive bocne stranyBrandoo napísal:nechces razer len preto, ze si taku uz mal ? alebo je za tym aj nieco ine ... ze sa ti pokazila ?
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Vzhladom na moje skusenosti s MX518, tak by som isiel do G400 (prave sa chystam jednu kupit), rovnaka konstrukcia ako MX518, a s tou sa dali luskat aj orechy.
Desktop
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
rozmyslam naf logitech..g500 ma ten vrchny povrch dost leskly,cize neviem ..
a g400 je obojrucna nie ?
na g500 sa daju tie +- tlacidla naprogramovat aj na nieco ine ako len ingame menenie citlivosti ? bo to vobec nepouzivam ani nebudem
a g400 je obojrucna nie ?
na g500 sa daju tie +- tlacidla naprogramovat aj na nieco ine ako len ingame menenie citlivosti ? bo to vobec nepouzivam ani nebudem
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
G400 je presna kopia MX518 s novsim senzorom a bez toho metalickeho vzhladu - cize rozhodne nie je obojrucna.
Desktop
Ja osobne by som bral http://www.progamingshop.sk/razer-death ... 39013.html alebo este Roccat Kone, vela ludi na nu nadava, spoluziak ju ma od vydania, a zatial sa nic nepokazilo ide uplne super.
edit: aha pozeram, ze si ju uz mal a pokazila sa ... ani taka Roccat Savu nemusi byt zla
edit: aha pozeram, ze si ju uz mal a pokazila sa ... ani taka Roccat Savu nemusi byt zla

-
- Pokročilý používateľ
Ked budes brat z PGS, neber logitech. Ked sa ti nahodou pokazi, tak ti nevymenia za inu ale poslu do logitech servisu. Ked zoberes Roccat, Razer alebo SteelSeries, tak ti vymenia hned za inu alebo novy kus.
Logitech maju velmi hladky povrch ktory ty velmi nemusis. G400 je nastupca MX518 a G500 zase nastupca G5.
Ked nechces razer ani roccat, tak jedine uz len SS.
Logitech maju velmi hladky povrch ktory ty velmi nemusis. G400 je nastupca MX518 a G500 zase nastupca G5.
Ked nechces razer ani roccat, tak jedine uz len SS.