Steam digitalna distribucia hier
Re: Steam Digital Distribution
No tak vam poviem chlapci,ja som dost dlho hraval cs 1.6,skusal som aj source,ale vzdy som ostal pri 1.6...ale cs go ma proste bavi,je to taka zmiesanina cs 1.6 a css a dost zabavna
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
Dost divne to je zo zaciatku. Co ma dost sere su poprehadzovane radio prikazy. Dalsia vec, neviem ci to je len v bete teda ale hned zo zaciatku kevlar + helma, defuse kit a co najviac, tak to su naboje.
Inak sa to zahrat da, docela ma to aj bavilo a ako pises Joey, taka zmiesanina. Tiez som sa pokazde vratil k 1,6ke ale toto mi pripomina skor daco na styl cod:mw. Neviem, anglicky prizvuk v radiu.
Ale hra ako taka je poho, dost svizna. Proste nabeh, strelba a hned dalsie kolo. Prejde 10 kol, dalsia mapa.
Rozmyslal som aj nad serverom ale po tomto, no zatial odkladam na neurcito. Moc ma to nepresvedcilo.
Btw, AWPcko ostalo jak z 1.6ky... da sa s tym aj rushovat.
Inak sa to zahrat da, docela ma to aj bavilo a ako pises Joey, taka zmiesanina. Tiez som sa pokazde vratil k 1,6ke ale toto mi pripomina skor daco na styl cod:mw. Neviem, anglicky prizvuk v radiu.
Ale hra ako taka je poho, dost svizna. Proste nabeh, strelba a hned dalsie kolo. Prejde 10 kol, dalsia mapa.
Rozmyslal som aj nad serverom ale po tomto, no zatial odkladam na neurcito. Moc ma to nepresvedcilo.
Btw, AWPcko ostalo jak z 1.6ky... da sa s tym aj rushovat.
- xSpO.Ockx
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 13. Aug, 2012, 12:32
Kua ja by som si to chcel skusit inak cena je velmi prijatelna
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
do tf2 pridany coop, ide sa mastit tuna to nikto nehra?
- Pixel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Ja by som zahral . Na steme som ako 91 whisky
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+
- xSpO.Ockx
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 13. Aug, 2012, 12:32
Uz som to kupil mi to ponuka aj betu
- hulo92
- Pokročilý používateľ
tak si ma pridaj... vecer budem hadam mastit, lebo teraz dobeda to bolo prepchate a stale sa cakalo v rade a ked ma nakonec pripojil, tak na server som mal 200 ping...Pixel napísal:Ja by som zahral . Na steme som ako 91 whisky
- Pixel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
jaky mas nick ?
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+
- hulo92
- Pokročilý používateľ
v podpise mas link na moj profil
sranda, ako tu všetci píšete, že source vás nebavilo a vždy ste sa vrátili k 1.6-ke ...
to sú presne slová môjho kamoša, ktorý bol čistý bugger a bunny hopper. o tom predsa bola 1.6-ka
to sú presne slová môjho kamoša, ktorý bol čistý bugger a bunny hopper. o tom predsa bola 1.6-ka
Source mal zo zaciatku a myslim, ze sa to ani nezmenilo uplne blby system zbrani.. To bol ten roblem.
Ved nie je mozne aby som mieril hrud a tam headshot.. Neviem ci nakoniec i patch nato nebol. Preto su taki odporcovia Source-u hraci 1.6..
Ved nie je mozne aby som mieril hrud a tam headshot.. Neviem ci nakoniec i patch nato nebol. Preto su taki odporcovia Source-u hraci 1.6..
Spoiler: ukázať
hej ale keď si si v 1.6-ke čupol s kalachom a pomaly po náboji strieľal, tak si sa vždy trafil do presne toho istého miesta
Ked si si vedel naist server kde bola dobra komunita hracov a nie lam, nebol cas cupet jak defka v kute a davkovat po naboji.
veď ja som to načrtol len ako poznámku k tomu, nakoľko je to realistická hra, kde v source nie sú realistické zbrane
ale nechajme to tak. kantr štrajk som hrával ešte pred samotnou 1.6-kou. potom som presedlal na 1.6-ku a nakoniec
na source, nakoľko ma už to buggovanie niektorých "hráčov" fakt sralo. ono to akože bolo trestné, teda banovalo sa za to,
ale to boli bany na nick a aj tie sa veľmi nerobili. achjo, to bol neikdajší fofos, b-zone a niekoľko ďalších CZ/SK
musím sa však priznať, že najviac sa mi ale páčil source. hlavne tou fyzikou, grafikou a spracovaním. to, že CS GO je
tak trochu okresaný source alebo ako tu niektorí tvrdia - mix source a 1.6 či dokonca cod - to bude tým, že to má byť
e-športová hra 5v5. proste ligy a turnaje a mastenice po sieti. pre zatiaľ si to nekúpim, najprv musím na csko dostať zase chuť
ale nechajme to tak. kantr štrajk som hrával ešte pred samotnou 1.6-kou. potom som presedlal na 1.6-ku a nakoniec
na source, nakoľko ma už to buggovanie niektorých "hráčov" fakt sralo. ono to akože bolo trestné, teda banovalo sa za to,
ale to boli bany na nick a aj tie sa veľmi nerobili. achjo, to bol neikdajší fofos, b-zone a niekoľko ďalších CZ/SK
musím sa však priznať, že najviac sa mi ale páčil source. hlavne tou fyzikou, grafikou a spracovaním. to, že CS GO je
tak trochu okresaný source alebo ako tu niektorí tvrdia - mix source a 1.6 či dokonca cod - to bude tým, že to má byť
e-športová hra 5v5. proste ligy a turnaje a mastenice po sieti. pre zatiaľ si to nekúpim, najprv musím na csko dostať zase chuť