Chcem sa len opytat ze ked som si v alzi nieco objednal s dovozom UPS kedy mi to asi dovezu ?
Alebo nemam este njeako potvrdit tu objednavku, lebo stale mi to pise len ze tovar je rezervovany do 22.8. ale neprislo mi nic a ni na mail ano pod. ze by uz tovar predali UPS-ku aby mi ho doviezli. Co mam pre to urobit, na mail mi prilo len nieco ze: "Vážený zákazník,
doplňte Vašu kompletnú dodaciu adresu telefonicky na +421 2 5710 1800 alebo prostredníctvom kontaktného formulára".
A kde mam napisat cislo domu (mozem to dat k ulici?)
Co teda pls
Alza.sk - Objednavka s dopravou
Alza.sk - Objednavka s dopravou
Notebook: Acer Aspire V15 (V5-591G-5014) (NX.G66EC.005)
Monitor: iiyama ProLite E2483HS
Tablet: Nexus 7 - 16 GB
Phone: Asus ZenFone 2
AUDIO: Koss SB/49
Re: Alza.sk - Objednavka s dopravou
no, je to tak ze do toho kontaktneho formulara treba napisat este cislo domu (presnu dodaciu adresu) a pod. kod sluzby dovozu a cislo objednavky
Notebook: Acer Aspire V15 (V5-591G-5014) (NX.G66EC.005)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Zrovna som aj ja daco z alzy objednaval ... no ani len email o odoslanej objednavke neprisiel ci o registracii (uz som bol tam kedysi no zahadne mi vymazali profil) a profakturu som dostal az som o nu poziadal cez kontaktny formular ... tie ich nove funkcie maju este muchy xD ... nove ... to by mala byt samozrejmost, ze poslu dake news.
A este daco ... nahodou nevie niekto, ci treba pri platbe prevodom na ucet pisat aj IBAN ? oni maju CSOB banku ...
V poslednom okne po objednani a zvoleni platba prevodom na ucet (nie online) mi to vygenerovalo variabilne cislo a cislo uctu/kod banky. No ziadny IBAN tam nebol. Zaplatil som ... a domahal som sa toho emailu. A tam uz bol aj ucet, variabilny aj IBAN.
Chcel som sa na to opytat ... no zatial ziadna odpoved. Vie niekto, ci pri prevode na ucet zo SVK treba im pisat aj ten IBAN ?
Diky
A este daco ... nahodou nevie niekto, ci treba pri platbe prevodom na ucet pisat aj IBAN ? oni maju CSOB banku ...
V poslednom okne po objednani a zvoleni platba prevodom na ucet (nie online) mi to vygenerovalo variabilne cislo a cislo uctu/kod banky. No ziadny IBAN tam nebol. Zaplatil som ... a domahal som sa toho emailu. A tam uz bol aj ucet, variabilny aj IBAN.
Chcel som sa na to opytat ... no zatial ziadna odpoved. Vie niekto, ci pri prevode na ucet zo SVK treba im pisat aj ten IBAN ?
Diky
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
IBAN/SWIFT treba len pri prevodoch zo zahranicia
Spoiler: ukázať