Ja som na /tunajšie odporúčanie/ tiež kúpil sestre 4540s, síce s najnižšou konfigucáciou /Celeron B840/ (35W TDP)
čo sa týka ventráka tak ten je tichý, o reguláciu by som sa nestaral...nezhlučný nieje ale že by rušil sa nedá povedať...Proste keď je úplne ticho tak je počuť ale napr. keď máš na pozadí TV ticho zapnutú tak to nepočuť...čiže toho by som sa nebál, jedine že by si bol nejako chronicky alergický čo i len na malé šuštanie

V záťaži (beriem hru) ten vetrák fúka rovnako, čiže keď máš napr. zvuk zapnutý tak to nepočuť taktiež...Teploty v záťaži (tiež hra) nepresiahli 62st. Vetrák sa zrejme rozkokoší až keď pôjde do tuhého(keď nebude mať dobré sanie a pod)
Prehýba sa len minimálne ako tu bolo písané, o to by som sa nebál, dosť sa prehýba zatvorené veko displeja (asi problém u každého ntb)...proste nepokladať na to nič čo by ohlo ten hliníkový (veľmi tenký) kryt, ale to nieje vada, len proste niekto je zvyknutý aj knihy ukladať na ntb
V rámci ceny myslím veľmi slušný ntb, tichý, dobre spracovaný, super prístup zospodu, baterka parádna ...displej, no ten by som na multimédia neodporúčal, predsa len je určený na prácu cez deň, kde jeho negatívna nebijú do očí(pozorovacie uhly a pod).