Prehrievanie dosky Gigabyte G41M Combo
Prehrievanie dosky Gigabyte G41M Combo
Chcel by som sa spytat na risenie tohoto problemu, prehrieva sa chipset vyssie uvedenej dosky (NORTH BRIDGE). Ako sa da riesit tento problem a ako sa da odmontovat povodny chladic, pretoze mi to vobec neslo.
Re: Prehrievanie dosky Gigabyte G41M Combo
bud mas zly airflow v skrinke, vadne cidlo alebo ta pasta stvrdla
ten chladic drzia koliky s rozdvojenym spicom (ako hmozdina), musis dosku vybrat a z druhej strany stlacit spic tich kolikov a potlacit trochu
daj dole tu pastu, tvrdou gumov vygumovat ak natom ostanu zvysky a pretret alkoholom
naniest novu pastu (nie henten biely bordel v sacku, nieco poctive ako AC MX2) namontovat znovu
ten chladic drzia koliky s rozdvojenym spicom (ako hmozdina), musis dosku vybrat a z druhej strany stlacit spic tich kolikov a potlacit trochu
daj dole tu pastu, tvrdou gumov vygumovat ak natom ostanu zvysky a pretret alkoholom
naniest novu pastu (nie henten biely bordel v sacku, nieco poctive ako AC MX2) namontovat znovu
Rest in Pieces
Spoiler: ukázať
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Re: Prehrievanie dosky Gigabyte G41M Combo
a co keby si najskor napisal aku ma teplotu ci sa naozaj prehrieva skus sa chytit pasivu (pochybujem ze ma cidlo priamo v chipe) a odhadom ked tam udrzis v pohode dlhsie ruku (5-10s) tak sa nic nedeje ak ju tam neudrzis ani sekundu tak ries vymenu chladenia