Potrebujem pomoc .. WIFI sieť

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
wardar

Potrebujem pomoc .. WIFI sieť

Príspevok od používateľa wardar »

Nazdar ..bývam na ubytovni konkretne na 3 poschodí v ktorej je Free wifi pod menom Orange vysiela pod 802,11g .Je to dost rýchli net pretoze mi cez wifi tahalo 1,8 Mb/s . Ked som na izbe na 3 poschodí mam velmo slabí signal az taky slabí ze ma k nemu ani nepripojí. Tak som si kupil externu antenu wifi adapter http://image.dhgate.com/albu_249289914_00/1.0x0.jpg. Je silnejší musim povedať chytím siete aj 500 metrov odomna ale tu wifi ORANGE uz cez tento adapter nenajde a pritom je to Gčkoví adapter tak isto.
Mam windows 7 .. spravil som si vyrtualnu mechaniku na ...Back /track 5 ...a cez príkaz airodump-ng mi najde aj ORANGE siet ..tak neviem či je chyba vo windowse alebo kde preto píšem sem viac hláv do kopy. Za rady vopred dakujem
Používateľov profilový obrázok
TroubleMaker
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00

Re: Potrebujem pomoc .. WIFI sieť

Príspevok od používateľa TroubleMaker »

Odinštaluj v správcovi zariadení ten adaptér (vrátane súboru ovládača - checkbox odfajkni), reštartuj PC (resp. vyhľadaj zmenu v hardvéry PC - F5 a nainštaluj driver znova.

Tento postup mne funguje v obdobnej situácií
CENTER
Spoiler: ukázať
CASE Thermaltake Level10 PSU Enermax Revolution 1250W
CPU Intel i7 6700@4.65GHz +Corsair H45 2xNB PK1 MB ASUS HERO VIII RAM 32G Corsair Vengeance CL15 @3,2GHz SSD Samsung M.2 1T HDD 4xWD RED 4T GPU R9 280X CF IPS 2x HP ENVY 32 OTHER T-Balancer, ASUS OC Station
KB+M Microsoft Sidewinder X6 + X8 + Roccat Sota

Návrat na "Hardware všeobecne"