The Amazing Spider-Man
The Amazing Spider-Man
Hrate to niekto? Mam rad Spidermana a toto je prva dobra hra s nim!Oplati sa,trocha mi to pripomina styl Batmana...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
Re: The Amazing Spider-Man
Pustil som sa do toho, hrávam len občas, keď mám takú voľnejšiu chvíľu a náladu.
Hra je celkom fajn, konečne niečo, kde sa dá voľne pohybovať po meste atď. Kvôli absencii tejto možnosti som nehral predošlé časti, ale Spidera 3 som prešiel celého, to bolo super, niečo ako táto časť
Hra je celkom fajn, konečne niečo, kde sa dá voľne pohybovať po meste atď. Kvôli absencii tejto možnosti som nehral predošlé časti, ale Spidera 3 som prešiel celého, to bolo super, niečo ako táto časť
NB: Microsoft Surface Laptop 7
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
mne to pride asi najhorsie co som kedy hral, uplne o nicom, pre deti akurat. a porovnat to s batmanom? ale no.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
nie neporovnavam to to nie,len ze je to podobnym stylom nieco spravene...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
a hras to na pc?
mne to pride velmi detske urobene a velmi jednoduche ved on aj v striela pavuciny a lieta, na tom som sa fakt bavil
mne to pride velmi detske urobene a velmi jednoduche ved on aj v striela pavuciny a lieta, na tom som sa fakt bavil
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Hej je to také detské... Ale ja to beriem len ako takú zábavku, veci ako vystreľovanie pavučiny do vzduchu mi nevadia. Nehrávam to často a ani neviem, či to prejdem celé, ale občas si z nudy zahrám Spider-Man je celý taký detský si myslím
NB: Microsoft Surface Laptop 7