Fx 5700
a kolko ich mas odomknutych? Ved vsetky FX5700 maju iba 4 pipeline, tak tam nemas co odomknut.
Stacilo pozret na googli...
pokial kartu neodpalis vysokym OC, tak zaruku nestratis.
este nejake dalsie otazky?
Stacilo pozret na googli...
pokial kartu neodpalis vysokym OC, tak zaruku nestratis.
este nejake dalsie otazky?
Spoiler: ukázať
- izopd
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 23. Máj, 2005, 20:00
nic v zlom,nechcem ti brat iluzie,ale tiez som mal Inno3d 5700 a overclock na nej nebol bohvieco a aj keD si ju taktol ja osobne som rozdiel v hrach nevidel ziaden a v testoch bol rozdiel minimalny.po dvoch mesiacoch pouzivania som ju sekol a presiel na 6600 to uz bol znatelny pokrok.takze neviem ci na tom chces hrat hry,alebo to mas len tak na net a hudbu,ale od pretaktovania tenjo karty moc neocakavaj.a este len taky poddotaz pri novych ovladacoch si pozri readme file ci tu kartu vobec podporuju.
ASUS A8N-SLI Premium,A64 X2 4400+ ,Thermaltake Big Typhon,Saphire radeon HD2900,,4GBYTE TwinX XMS Corsair 2-3-3-6 400Mhz,Creative X-Fi XtremeGamer FATAL1TY+Creative GigaWorks S750,Enermax Liberty 400W,2*WD3200YS SATA II,FDD,LG GSA-H20L,Logitech MX1000,CRT Philips Brilliance 107P5
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
no FX 5700 ma fyzicky 4pipelnines a nezamikaju sa ziadne. Rozdiel v rychlostach 5700 je v takte mem a core...
takze nic pozerat ani nemusis, mas proste 4 pipe
ked si to chces aj tak skontrolovat, tak ak si v "Main" tak hned si klikni na to prve Customize (to vrchne) a hned prva polozka (taka zelena karta) a hore si kliknes na NVStrap driver, kliknes na install
potom dole v "Graphics Procesor configuration si kliknes na roletku, vyberies tu druhu moznost (custom) potom kliknes na customize a hore mas napisane to posledne v zatvorke (4×1.1) alebo tak nejak
ja tam mam (8x1,3vp)
ak mas 4 tak je vsetko OK
takze nic pozerat ani nemusis, mas proste 4 pipe
ked si to chces aj tak skontrolovat, tak ak si v "Main" tak hned si klikni na to prve Customize (to vrchne) a hned prva polozka (taka zelena karta) a hore si kliknes na NVStrap driver, kliknes na install
potom dole v "Graphics Procesor configuration si kliknes na roletku, vyberies tu druhu moznost (custom) potom kliknes na customize a hore mas napisane to posledne v zatvorke (4×1.1) alebo tak nejak
ja tam mam (8x1,3vp)
ak mas 4 tak je vsetko OK
Spoiler: ukázať