/ toto neviem komu malo patritgebo napísal:prv nez zacnete radit, si zistite ake vysledky ma dosahovat ta karta
- ja som mu napisal - ako vidis, ze vysledky markov ma ok a aj imho karta je ok
mam kartu zapojenu na ten 4pincrux2005 napísal:- vysledok 05 mas uplne ok , vysledok 03 je trochu slabsi , ale to moze byt aj cpuckom .Willy napísal:mam prvy krat ATIcku
Defaultne nastavenia:
3Dmark03 - 5953bodov
3Dmark05 - 3708bodov
( imho vsetko je ok , vykon ti podava taky ako ma )
- BTW kartu mas zapojenu na ten 4pin konektor ?
ked hodim na D3D mam nejaky divny obraz...zle zaostreny alebo ja nefim...taky divny ....ale to som este nemal nastavene ...tak skusimSurrendeR napísal:ehm, a skusal si nastavenia ako D3D, openGL ?? ATi slape dobre na D3D a nVidia na OpenGL
:pst: ... kodekyWilly napísal:vyskytol sa mi new problem ktory som vzivote este nevidel.... spustim hociaky film a mam to zeleno ruzove.... :8O:
mhm ...samizda ze som ich instaloval alebo niet?Jarko napísal::pst: ... kodekyWilly napísal:vyskytol sa mi new problem ktory som vzivote este nevidel.... spustim hociaky film a mam to zeleno ruzove.... :8O:
ja som to urbil ale nehaj tak...furt mi to robi...ale nejak som to okakal...a pustam filmy cez dvd player...SurrendeR napísal:OMG clovece kolko mas rokov? kuva sak najskor vyskusam vsetko co je v mojich silach a potom sem pisem, ne?
Naco si si kupoval kartu ked ju newes ani nainstalovat normalne... Sak si to daj nekomu spravit,abo sa s tim pohraj... Vazne to uz prehanas... :blind:Willy napísal:ja som to urbil ale nehaj tak...furt mi to robi...ale nejak som to okakal...a pustam filmy cez dvd player...SurrendeR napísal:OMG clovece kolko mas rokov? kuva sak najskor vyskusam vsetko co je v mojich silach a potom sem pisem, ne?
Myslim ze to neni previdlo...SurrendeR napísal:ehm, a skusal si nastavenia ako D3D, openGL ?? ATi slape dobre na D3D a nVidia na OpenGL