"Pri prechode zo sluzby FiberNet Start na sluzby Fibernet Super je potrebne dodrzat dlzku Vasej viazanosti, co znamena ze prechod je mozny az po ukonceni viazanosti.
Jedina zmena ktora je v tejto chvili mozne je, ak by ste chcel prejst so sluzby FiberNet Start na sluzby FiberPlay, ktorej obsahom je FiberNet Super s rychlostou 100Mbit/s pre prijem dat a 1 Mbit/s pre odosielanie dat, FiberTV s programovou ponukou 69 TV programov, kde je 9 v testovacej prevadzke, 14 v HD kvalite a 2 v 3D kvalite, sucastou je aj TV Archiv a FiberTel Mesto a Medzimesto 30, kde je 30 predplatenych minut na pevne siete v ramci SR. Cely tento balik FiberPlay (FiberNet, FiberTV, FiberTel) je mozne ziskat za mesacny poplatok 19,99€ + prenajom zariadeni 1,99€, kde je samozrejme aj bezplatny servis."
Odpoveď súdruhov z Pomaranča.
fibernet
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Re: fibernet
Spoiler: ukázať
prepáč ale ako čo sa ti nepáči ? že ti neumožnili prechod pri tvojej dvojročnej viazanosti o rok skôr ? kto ti to ponúkne ?
možno to ponúkajú ak vôbec až od bývalého klasiku a vyššie ... na to si sa nepýtal ?
možno to ponúkajú ak vôbec až od bývalého klasiku a vyššie ... na to si sa nepýtal ?
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Keď si prečítaš, čo písali chlapci hore, zistíš, čo sa mi nepáči.
Viazanosť mi končí v posledný februárový deň 2012, počkám.
Viazanosť mi končí v posledný februárový deň 2012, počkám.
práveže ja som to čítal čo tí páni hore písali a všetci mali 40/4 (klasik) predtým ... a preto som sa ťa pýtal či si sa v Orange nepýtal či to nedávajú až od bývalého balíka klasik keďže ty máš štart a ti to neponúkli ...
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Žeby im išlo o peniaze?
V tom prípade máš totiž pravdu.
Ja som myslel, že Orange je nezištný k svojim zákazníkom.
No, ako to tak vyzerá, zruším Orange a natiahnem si do bytu net zadarmo, kedže ho tu máme.
V tom prípade máš totiž pravdu.
Ja som myslel, že Orange je nezištný k svojim zákazníkom.
No, ako to tak vyzerá, zruším Orange a natiahnem si do bytu net zadarmo, kedže ho tu máme.
bez urážky ale ľuďom ako ty by som doprial ísť bývať niekde na dedinu kde si môže akurát tak vybrať 2mbit t-com a to je všetko
Ak ma niekto zaujem o nejake info o tomto kludne pište SS ...osobne predavam tuto službu.
MSI Z87I AC, i5-4670K, ADATA 2x4Gb 1600, OCZ Agility 3 60Gb, WD RED 1Tb, HD5770, Silverston Sfx 450W, Raven Rvz01,