ASUS K53SV ovladače pre Windows XP
ASUS K53SV ovladače pre Windows XP
Nemôžem nikde zohnať ovladače na Windows XP na stranke ASUS sú len pre W7. Ďakujem za pomoc
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Re: ASUS K53SV ovladače pre Windows XP
no prečo asi?
je rok 2012 tak sa prosím už uvedomte s tým XP
je rok 2012 tak sa prosím už uvedomte s tým XP
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
+1
btw ak silou mocou chceš XP ovládače
ťahaj podľa chipsetu, GK a zvukovky na weboch výrobcov
btw ak silou mocou chceš XP ovládače
ťahaj podľa chipsetu, GK a zvukovky na weboch výrobcov
Spoiler: ukázať
Fakt uzasne reakcie, co na tom je, ze ma XP v roku 2012? Aj ja mam XP, dokonca ja telefon mam z tych najsprostejsich. Ked mu staci XP a ma k nemu dalsie softy, tak naco ma drbat peniaze do noveho OS? Lebo to robia vsetci ostatni, aby bol IN?
Nasraty som od vcera, preto taka reakcia, lebo pre zmenu, na poj... 6 rocne Vaio neexistuju ovladace na W7 64bit, chybaju aj na 32bit.. A hlistove su nekompatibilne. Zabil som s tym celu sobotu.. Na to co poviete majitelovi? Chuj si, ze si kupoval W7, kup si este novy notas? Naco, na pikacu, ked mu ho vobec netreba?!
Fakt ale je, ze tento book by si W7 zasluzil, to uznavam, len sa to da aj normalne povedat a nie robit z cloveka opicu hned.
Btw, mame tu W8 a W7 dodnes neodpaja napajanie z usb portov, ked dam bezpecne odstranit HW! Predpotopna zalezitost, na XP funguje. Sere ma to z jednoducheho dovodu, ze mam externy disk na kratkom kabliku a ked ho odpajam, tak sa stale toci, ked s nim cuknem. A potom tuknu hlavicky.. neparkuju korektne potichu, ako na sprostom XP-cku z roku 0.. To sa MS zas dohodlo z vyrobcami HW, aby sa aj tam tocili prachy z predaja noveho HW, ked mi doseru vec, co by fungovala este dlho ? 320GB disk to je, ziadna vykopavka.. Trochu ot, ale na zamyslenie to je.
Nasraty som od vcera, preto taka reakcia, lebo pre zmenu, na poj... 6 rocne Vaio neexistuju ovladace na W7 64bit, chybaju aj na 32bit.. A hlistove su nekompatibilne. Zabil som s tym celu sobotu.. Na to co poviete majitelovi? Chuj si, ze si kupoval W7, kup si este novy notas? Naco, na pikacu, ked mu ho vobec netreba?!
Fakt ale je, ze tento book by si W7 zasluzil, to uznavam, len sa to da aj normalne povedat a nie robit z cloveka opicu hned.
Btw, mame tu W8 a W7 dodnes neodpaja napajanie z usb portov, ked dam bezpecne odstranit HW! Predpotopna zalezitost, na XP funguje. Sere ma to z jednoducheho dovodu, ze mam externy disk na kratkom kabliku a ked ho odpajam, tak sa stale toci, ked s nim cuknem. A potom tuknu hlavicky.. neparkuju korektne potichu, ako na sprostom XP-cku z roku 0.. To sa MS zas dohodlo z vyrobcami HW, aby sa aj tam tocili prachy z predaja noveho HW, ked mi doseru vec, co by fungovala este dlho ? 320GB disk to je, ziadna vykopavka.. Trochu ot, ale na zamyslenie to je.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
možno si nepochopil... ja nemám nič proti XP, ale bol by som na hlavu, aby som ho dával do nového notbúka...
je tu doba nového HW a preto tam dám aj aktuálny win, to je všetko...
je tu doba nového HW a preto tam dám aj aktuálny win, to je všetko...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ovládače treba hladať na stránke výrobcu chipsetu , grafiku atd a neie na stránke výrobcu NB
či už je výrobca taký alebo onakvý chipset má svojho výrobcu a tam to funguje takmer vždy to isté aj GK
či už je výrobca taký alebo onakvý chipset má svojho výrobcu a tam to funguje takmer vždy to isté aj GK
Stenly ja som to pochopil, ved som aj pisal, ze na ten book sa W7 hodi viac ako XP, islo mi len o to, ako si to napisal a proste som mal vcera zly SW den.. Nic v zlom.
Co sa toho Asusu tyka, chalan ma mozno krabicove XP, ktore mal v predchadzajucom booku a pri kupe noveho jednoducho na W7 nezostali peniaze, kupi neskor... Aj tak sa ne to da pozerat, nie ho hned posielat k doktorovi.
dexter to je pekne, chipset, grafa a pod nie su problem, ale v spravcovi su neidentifikovane zariadenia, ktore som fakt ani po par hodinach nedokazal rozchodit, resp. najst ovladac a stiahol som vsetko, co sa stiahnut a najst dalo. Mal som malo casu, isli na dovolenku dnes.. Nejaka citacka kariet predpotopna, fingerprint a este nieco. IMO booky su specialna kategoria, alebo ja som lama, moze byt aj to.
V zivote sa mi nestalo, ze by som nedokazal vygooglit ovladace na desktop.
Co sa toho Asusu tyka, chalan ma mozno krabicove XP, ktore mal v predchadzajucom booku a pri kupe noveho jednoducho na W7 nezostali peniaze, kupi neskor... Aj tak sa ne to da pozerat, nie ho hned posielat k doktorovi.
dexter to je pekne, chipset, grafa a pod nie su problem, ale v spravcovi su neidentifikovane zariadenia, ktore som fakt ani po par hodinach nedokazal rozchodit, resp. najst ovladac a stiahol som vsetko, co sa stiahnut a najst dalo. Mal som malo casu, isli na dovolenku dnes.. Nejaka citacka kariet predpotopna, fingerprint a este nieco. IMO booky su specialna kategoria, alebo ja som lama, moze byt aj to.
V zivote sa mi nestalo, ze by som nedokazal vygooglit ovladace na desktop.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ja netvrdím že si lama
aj tú čítačku niekto vyrobil
ale je fakt že čím značkovejší nb tým viac prudí, sračky proste
aj tú čítačku niekto vyrobil
ale je fakt že čím značkovejší nb tým viac prudí, sračky proste
Ďakujem za pomoc A nehádajte sa tu mňa nezaujímajú názory na XP ja ho potrebujem pre jeden program ktorý na W7 robí problémy.
nemôžem nájsť ovladač na Ethernet. Wifi som dal ale pise ze obmedzene alebo ziadne pripojenie a pritom net na stolnom PC ide. ani na Chipset nemozem najst na Intel HM65
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Skus a stiahni Drivers pack solution.
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator