Zdravím, mám celkom seriozny problém.. od včera večera mi nejako začala blbnúť grafika (Nvidia 540m), stále pracovala na 99% výkonu aj ked bol pustený len chrome, tak som si myslel že je to nejaký vírus alebo niečo podobné. Dnes ráno som pustil Combofix a Nodko a výsledok je taký, že sa mi táto karta nechce pustiť za žiadnu cenu. Samozrejme som skúšal jej vynútenie v nvidia control panely ale ako inak, bez výsledku. Stále notas pracuje len s integrovanou HD3000kou. Dnes sa s tým babrem celý deň a bez výsledku, skúšal som kadejaké driver-y, staré, nové, samsungácke, dokonca som pustil aj windows recovery - všetko bez zmeny.. oficiálne Nvidia forum nejde tak som googlil kde to dalo ale bez výsledku. Ak niekto máte alebo ste mali podobný problém sem s tým.
Skúšal som aj Nvidia gpu state view a karta sa zázračne pustí ked som v nvidia control panely, inak bez šance.
Notas:
Samsung rf511
intel i7 2630QM
6gb ram
Geforce 540m
Optimus problém
- Rooobko
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 18. Sep, 2007, 08:00
Re: Optimus problém
no v klude je teplota od 45 - 50 (max 55° v explorery).
počas hrania som mal vysoké teploty, ale mali by byť v norme ako som čítal na nete, okolo 90° pri max zaťažení.
ked karta nič nerobila a bola vyťažená na 99% tak teploty boli tak 80-90+
počas hrania som mal vysoké teploty, ale mali by byť v norme ako som čítal na nete, okolo 90° pri max zaťažení.
ked karta nič nerobila a bola vyťažená na 99% tak teploty boli tak 80-90+
- Rooobko
- Nový používateľ
nemám čo riešiť to si dúfam srandu robíš nejde mi hlavná grafika a nemám čo riešiť?stefan.koval napísal:nemas co riesit.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
to ze nejde vo win ty neovplyvnis, najdi si na youtube svoj notes napr na nejakej hre. skus ju ty a ked pojde rovnako tak mas pohode notes. isto je v zaruke tak ho reklamuj.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Rooobko
- Nový používateľ
no ja viem že nejde v pohode, bf 7 fps, normálne 30+.. ale mám taký pocit že na nvidia fore je odpoved ale kedže nejde..
- Marto
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jún, 2002, 02:00
Je v BIOSe možnosť pustiť len nVidiu? Vypnúť Optimus, zapnúť len nV. Skúšal si to?
Spoiler: ukázať
- Rooobko
- Nový používateľ
teraz som pozeral a neni tam nič také, a keby aj bolo, tak by tam bola možnosť bud intel alebo optimus takže nič nápomocné
- Rooobko
- Nový používateľ
takže problém (dúfam) vyriešil recovery windowsu.. ale zdá sa mi že ked si dám vysoký výkon tak vetráky voláko moc pracujú a karta má okolo 60° v podstate pri nič nerobení.. (inštalácia programov/chrome)