Caute,
kedze ma uz nebavi kazdych par dni vypacit kryt na mojej Deathadder, aby som opravil uz aj tu na fore zname slavne dvojkliky laveho tlacidla, hladam za tuto mys nahradu. Doma mam Abyssus, ale neviem si na nu zvyknut po dlhom hravani BF, kedze na Deathadder som mal polozenu vahu celej ruky. Takze poradte pls nejaku mysku, ktora sa neovlada "koncekmi prstov". Azda by som kupil aj novu Deathadderku (ta, co mam je 1800dpi), ale obavam sa, ze tlacidlo zase zacne po par mesiacoch blbnut.
Cena idealne do 50e. (co hovorite na Roccat Kova?)
nahrada za deathadder
nahrada za deathadder
AMD Ryzen 7 7800x3D, Akasa SOHO 360 Dusk edition, ASUS TUF GAMING B650M-E, Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL40 Vengeance, MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X, Samsung 980 PRO 1TB, Crucial P3 4 TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Fractal Ion 850w gold, Corsair 4000d airflow, 34" GIGABYTE G34WQC
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: nahrada za deathadder
Kazda myska ti moze zacat robit dvojklik aj keby bola neviem ako draha lebo plasty sa po case opotrebuvaju a uz nemaju taku pevnost ako ked boli nove.
Dobra a pohodlna myska napr. Razer Imperator 2012 len je o nieco drahsia cca 58€ v PGS. Mam ju dlhsie, zahial bez problemov a nenarocna na cistenie ... takmer vobec sa nespini pretoze ma minimum lesklych/hladkych casti.
Velka myska je aj Roccat Kone+ len ta je velmi poruchova a koliesko je pokazene na kazdej druhej.
Alebo este Logitech G400 - nastupca popularnej a polahlivej MX518 ci viac ergonomockejsia G500 nastupca G5. Pri dlhsom hrani na G400 vie dobre boliet ruka lebo pre niektorych je trochu nepohodlna pretoze nie vsetky prsty sedia v prirodzenej polohe.
Dobra a pohodlna myska napr. Razer Imperator 2012 len je o nieco drahsia cca 58€ v PGS. Mam ju dlhsie, zahial bez problemov a nenarocna na cistenie ... takmer vobec sa nespini pretoze ma minimum lesklych/hladkych casti.
Velka myska je aj Roccat Kone+ len ta je velmi poruchova a koliesko je pokazene na kazdej druhej.
Alebo este Logitech G400 - nastupca popularnej a polahlivej MX518 ci viac ergonomockejsia G500 nastupca G5. Pri dlhsom hrani na G400 vie dobre boliet ruka lebo pre niektorych je trochu nepohodlna pretoze nie vsetky prsty sedia v prirodzenej polohe.
Spoiler: ukázať
- kuk0^
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Sep, 2009, 11:18
ak ti nevadi menej znama znacka tak sa pozri na mysi A4tech, konkretne model A4tech XL-747H, kt. tvarovo kopiruje DeathAdder. Sam som si teraz kupil A4tech XL-760H ako nahradu za moju mx518 a zatial som spokojny, velmi ocenujem ficuru anti-vibrate kt. zabraznuje snimaniu mysi pri zdvihnuti, co mi pri MX518 dost vadilo
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
moc sa nevyznam, ale nedaju za sohnat dake poriadne tlacitka? samozrejme bolo by treba prepajkovat
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Aug, 2009, 22:29
No ďakujem pekne človek si kúpi drahú hernú myš, ktorá by mala dačo vydržať a užívatelia si budú svojpomocne opravovať odfláknuté veci od výrobcu. V tom prípade mal výrobca pribaliť do príslušenstva pájkovačku a náhradné tlačítka. Dvojklik som naposledy zažil pri myši od Geniusu a hneď letela do koša a odvtedy používam myši od Logitechu a som nadmieru spokojný.andrejsvk napísal:moc sa nevyznam, ale nedaju za sohnat dake poriadne tlacitka? samozrejme bolo by treba prepajkovat
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
no neviem, ja som ten pliesok v tlacitku poohynal raz a odvtedy nemam problem
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ak uz nie je v zaruke tak sa tomu da mozno pomoct..nabokow napísal:Caute,
kedze ma uz nebavi kazdych par dni vypacit kryt na mojej Deathadder, aby som opravil uz aj tu na fore zname slavne dvojkliky laveho tlacidla, hladam za tuto mys nahradu. Doma mam Abyssus, ale neviem si na nu zvyknut po dlhom hravani BF, kedze na Deathadder som mal polozenu vahu celej ruky. Takze poradte pls nejaku mysku, ktora sa neovlada "koncekmi prstov". Azda by som kupil aj novu Deathadderku (ta, co mam je 1800dpi), ale obavam sa, ze tlacidlo zase zacne po par mesiacoch blbnut.
Cena idealne do 50e. (co hovorite na Roccat Kova?)
nie je, ono to robilo uz pocas zaruky, len na "opotrebovanie" sa zaruka nevztahuje.
A4Tech som mal jednu, slusne mysky robia celkom...
ta moja deathdder to zacala robit po cca 9 mesiacoch, ako som pozeral tu forum, tak som sa dal na vypacenie krytu, kedze velmi vela ludi tu spominalo, ze im to tlacidlo robilo problemy, zrejme je to charakterovy rys deathadderiek, minimalne tej starsej verzie...mys mi znovu nejakych 9 mesiacov sla, ale teraz asi dva mesiace kazdy tyzden ju musim otvarat
Muco Maco, co ti napada?
aktualne som sa zase s tym tlacidlom babral, znizil som v razer ovladacoch aj double click speed, hadam bude na chvilu pokoj...
zaujala ma ta Logitech G400, MX518 som nemal, ale co citam, tak su snad neznicitelne
OT: Muco Maco, ta Autumn z hudobneho projektu je paradna, ja piano mozem
A4Tech som mal jednu, slusne mysky robia celkom...
ta moja deathdder to zacala robit po cca 9 mesiacoch, ako som pozeral tu forum, tak som sa dal na vypacenie krytu, kedze velmi vela ludi tu spominalo, ze im to tlacidlo robilo problemy, zrejme je to charakterovy rys deathadderiek, minimalne tej starsej verzie...mys mi znovu nejakych 9 mesiacov sla, ale teraz asi dva mesiace kazdy tyzden ju musim otvarat
Muco Maco, co ti napada?
aktualne som sa zase s tym tlacidlom babral, znizil som v razer ovladacoch aj double click speed, hadam bude na chvilu pokoj...
zaujala ma ta Logitech G400, MX518 som nemal, ale co citam, tak su snad neznicitelne
OT: Muco Maco, ta Autumn z hudobneho projektu je paradna, ja piano mozem
AMD Ryzen 7 7800x3D, Akasa SOHO 360 Dusk edition, ASUS TUF GAMING B650M-E, Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL40 Vengeance, MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X, Samsung 980 PRO 1TB, Crucial P3 4 TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Fractal Ion 850w gold, Corsair 4000d airflow, 34" GIGABYTE G34WQC
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ked mi toto robilo na minulej kone myske tak pomohlo toto
myslim ze tie mysi nie su az tak rozdielne,cize by to mohlo fungovat
dik
myslim ze tie mysi nie su az tak rozdielne,cize by to mohlo fungovat
dik