Zdravím , potreboval by som poradiť , zhruba pred dvomi týždňami som zapol PC , disk čudne pár krát zaťukal a na obrazovke ostalo len vypísané No IDE master HDD detected! skúsil som pár reštartov , nepomohlo , stále to isté , tak som zobral disk do druhého PC (zaťukal aj tu,ale v systéme sa s ním dalo normálne pracovať)a tam som ho musel formátnuť ,pretože mne ho v mojom PC BIOS vôbec nedetekoval, hodil tam OS a cca týždeň išlo všetko v poriadku a pred dvomi dňami to opäť začalo . . . ešte sa mi ho pár krát podarilo naštartovať cez utilitku Repair Startup (v oprave PC pri inštalácii Win7) ale začínam si myslieť že to bola len náhoda . . .keď sa OS pustilo , všetko išlo bez najmenších problémov. . . čo poradíte ?
video toho ťukania :
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF
disk má cca 5-6 rokov,takže mi zrejme nič iné neostalo ako kúpiť nový disk ...dáta našťastie zálohované boli ,takže pohoda ...dík za rady
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF