Apple iphone 5
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Apple iphone 5
dost vyzeria baterku...
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
hej ako pises zo zalohy ... rano ked som v praci pozeral nesli mi a uz mi idu vsetky
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Tak dnes rano som updatol moj iPod Touch. Apple mapy su strasne :diZZy napísal:no čo applefuns co poviete na novi ios6 ? moj prvi dojem ehm... pozmene ikony pridany passbook
co ma serie je ze mi s novim ios mi zomrelo vela app (no vsetky boli free cize len skoda casu ak ich budem tahat odznova)
- niekde ciernobiele
- inde s nizkym rozlisenim
- pešie zóny neexistujú
- neexistuje informácia o zastávkach MHD
atď
To ako Apple myslel vazne s tymito mapami ?
Inak tie mapy su fakt otras, tiez som sa cudoval, ze do coho sa to Apple pusta, ked Google ma pekne zmapovany cely svet. Toto mi pride skor ako truc maleho decka, len aby mali vlastne mapy. Na prezentacii ukazu 3D budovy v NY a je vymalovane. Nastastie sa daju nahodi povodne Google Maps cez maps.google.com a hodit si to ako zalozku na home screen.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
A mimochodom, dajte si vyhladat Zlín, dostanete potom taky pekný pin s nazvom Gottwaldov .
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
No uz je na svete par dizajnerskych kiksov typu zle ikonky, grafika a podobne, napr. na iPod ovladani z lockscreen-u iPhonu je stara vizualizacia. No nic, cakal som viac, tiez zostavam na iPhone 4 a uvidim, ze kam sa to pohne (pravdepodobne tiez pojdem do 4S za par mesiacov).
Ono nejako uz chyba ten uchylny perfekcionizmus Apple na ktory som bol zvyknuty.
iOS 6 som este nedal, lebo ma zajtra caka trip cez cele Slovensko a nebudem riskovat chybu Sygic-u na iOS 6, ked na 5ke je to stabilne.
Ono nejako uz chyba ten uchylny perfekcionizmus Apple na ktory som bol zvyknuty.
iOS 6 som este nedal, lebo ma zajtra caka trip cez cele Slovensko a nebudem riskovat chybu Sygic-u na iOS 6, ked na 5ke je to stabilne.
To mas tak, ked si to niekto nemoze dovolit (resp. to nevie ocenit), tak na to bude nadavat. Rovnako ako socky nadavaju na SUV a drahe limuziny, drahe oblecenie, restauracie, ...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
recenzia na ioS6, pisana od uzivatela apple fun:
http://hnizdo.blog.zive.cz/2012/09/prvn ... de-prosim/
http://hnizdo.blog.zive.cz/2012/09/prvn ... de-prosim/
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
nechcem vyvolat flame...ale neda mi nepodelit sa...
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1
zase argument ako sa na apple "insidera" patrí. toto je snáď ešte lepší argument ako "v živote si to nikdy nevidel"Papek napísal:To mas tak, ked si to niekto nemoze dovolit (resp. to nevie ocenit), tak na to bude nadavat. Rovnako ako socky nadavaju na SUV a drahe limuziny, drahe oblecenie, restauracie, ...
iPhone 5 16GB za 699 Eur. I keď táto cena nieje konečná, ale bude mať zrejme skutočne rovnakú cenu ako iPhone 4S 16GB pri uvedení.
http://mobilne-telefony.heureka.sk/apple-iphone-5-16gb/
Ja by som urobil taký kompromis pre Samsung a iPhone tábory - kúpte si aj S3 aj 5 a máte po problémoch
http://mobilne-telefony.heureka.sk/apple-iphone-5-16gb/
Ja by som urobil taký kompromis pre Samsung a iPhone tábory - kúpte si aj S3 aj 5 a máte po problémoch
tak nech sa idu prejst do nasich nemocnic, do STV a snad vsade mozne, kde je este zostalo vybavenie zo sociku, tam je instalovanych hafo takychto hodin.