Apple iphone 5
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Apple iphone 5
@Papek: lenze par historickych budov je irelevantnych. Miliony pouzivatelov iPhone nie. Proste ten vizual je chraneny, rovnako ako je chraneny vizual Apple iPhone.
zatial tusim najlepsi spot
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
to video je tu dva krat jedna strana s5 dole
-
- Moderátor
Nuz, nove mapy maju efekt aj na neocakavanych miestach :
mam take tusenie, ze este bude velky cirkus okolo povrchovej upravy iPhone 5
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1448690
uz som sa pomaly chystal na ciernu verziu, ale takto neviem neviem...
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1448690
uz som sa pomaly chystal na ciernu verziu, ale takto neviem neviem...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Podobný problém malo aj HTC pri modeloch One S. Ak to bude takto aj Naďalej tak potom slušný fail
- diZZy
- Čierna listina bazáru
treba si este pockat ved ked je tolko predobjednavok niet sa co cudovat
co to zamestnanci robia po garazach na kolenach ked je taky dopit
co to zamestnanci robia po garazach na kolenach ked je taky dopit
Som zvedavy na tu povrchovu upravu, uz 4 a 4S to nebolo ktovieco. Pri beznom pouzivani sa to nedralo, kedze zdola aj z hora bolo sklo a telefon sa opieral o hranu, avsak ked sa pouzival aj original Apple bumper,tak to robilo skrabance na tom eloxe ci keru onu na to davaju.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Sep, 2012, 09:20
Ja si vzdy rad pozriem predstavenie noveho modelu vramci iPhone,ten tipicky americky sposob podania veci....predstavuju to ako v teleshopingu..ala....,,a to nie je vsetko,telefon ma dve 8mpix. kamery,, a ,,zmesti sa na screen o jeden riadok viac app,,...skratka uplne banalne veci a urobia z toho velke divadielko...mam iPhone mam aj SGSII ...na kazdom mi vyhovuje par veci....Skoda tych cien v US a u nas..neskutocny rozdiel....chcem vidiet Iphone u nas u operatoroch..ake ceny budu...asi vydoke idu vianoce..
Inak mam 4s ko cierne,mam na nom kryt (od nova) a kua nechapem ako sa mi mohola doskriabat zadna cast telefonu.. /fail....jedine od ciastociek prachu co mi pride dost divne...
Inak mam 4s ko cierne,mam na nom kryt (od nova) a kua nechapem ako sa mi mohola doskriabat zadna cast telefonu.. /fail....jedine od ciastociek prachu co mi pride dost divne...
-
- Moderátor
Zas niekto, kto nema ani ponatia. Ano, su rozdiely, ale zdaleka nie "neskutocne".Rad3ch3ck napísal:Skoda tych cien v US a u nas..neskutocny rozdiel....chcem vidiet Iphone u nas u operatoroch..ake ceny budu...asi vydoke idu vianoce..
1) tie ceny co vidis pri prezentacii modelu ze $399 za najlepsi model su ceny vratane 2 rocnej viazanosti pri vysokych mesacnych uctoch - zakladny pausal pri ktorom si mozes kupit iPhone 5 lacno je $80 mesacne (61€ mesacne). iPhone 4S 16GB unlocked, contact-free stoji $549.
2) zverejnovane ceny v USA NIKDY nezahrnuju sales tax (0-12%), co je ekvivalent nasho DPH.
Podme si to teda prepocitat. $549 zodpoveda 422.6€. U nas stoji neblokovany iPhone 4S 16GB 533,94 € bez DPH. Takze mame rozdiel v cene 110€. Dovody :
- v USA dostanes rocnu zaruku, u nas dvojrocnu.
- Apple su nenazrany a bohuzial u nich 1$=1€.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Sep, 2012, 09:20
Dakujem za upresnenie ako rozdiel tam je ale s rocnou zarukou?,to si radsej priplatis,aj ked zatial ziaden moj iPhone sa este nepokazil co som mal...Chvilu pockam aj tak sa ludia budu opat o 5-tku trhat,uvidime ako na tom bude a potom ju kupim tak ci tak.
-
- Moderátor
Primarne je rozdiel dany samotnym Apple, ktory proste konvertuje 1$ na 1€ a tym automaticky pridava aktualne 25% na cene.
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
Ako tak pozeram nie je to nic hrozne.
- diZZy
- Čierna listina bazáru
Ak som pochopil spravne jemu prisiel iphone v takomto stave hej?
tak mozno by som uveril keby tam bol dajaky skrabanček ... no asi chalan stupil na fon a potiahol nohou pol metra po betone
maybe man is anti iphone
tak mozno by som uveril keby tam bol dajaky skrabanček ... no asi chalan stupil na fon a potiahol nohou pol metra po betone
maybe man is anti iphone
-
- Moderátor
Nuz keby si sledoval weby, tak by si vedel ze v mensej ci vacsej miere je hento bezny problem ciernej verzie iP5.