Jasne, prvy pol den som mal problemy s ovladatelnostu - potom co som zaplatil za F1 2012, skoro ma drblo ked som v deme nedal jedno kolo bez smyku. Ale tak ako som musel zmenit jazdecky styl v F1 2011 z F1 2010 (alebo z rFactoru a F1 modov na F1 2010) ho treba zmenit aj tu. Vcera som dal 15kol v Austine, 12kol v SPA, 15kol v Singapure cez Multi a nesmyklo ma ani raz.
Takze sa treba naucit jazdit.
Btw - ak hram crack hra seka nejde, Flashback sa drbe, kamera pohlad je naopak - to som si v boxoch myslel ze je vychytavka ako idem do garaze a mam pohlad hore nohami

:D
Hram zatial cez kamosov steam ucet, dnes mi dojde hra ale chcem na nu urobit novy Steam ucet, aby som mal tuto hru oddelene od inych ak by som ju o rok predaval

potom Ti pisem SS.
Viem ze Steam by mal umoznit posuvat hry na ine loginy, ale zatial sa nic take nedeje, takze ma nebavi mat vsetky hry na jednom konte a potom ich nemoct predat,. Taku F1 2011 by som predal za 10ecok, no neda sa kedze na Live ucte mam aj GTAcka a tie si chcem nechat.
http://m.games.tiscali.cz/recenze/f1-2012-recenze-60761
Btw maximalne vitam prenos hry na Steam, nemusim mat DVD v mechanike a hru si zahram na ktoromkolvek PC len so Steam kontom a nemusim mat ani DVD.

Tak ako som to hral cely vikend - kamos nema cas, tak mi dal udaje a hram to cez jeho Steam. Cize hra sa da krasne vyskusat, ked dakomu doverujete