divny upload
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
divny upload
toto je moja rychlost pre info, nemam verejnu IP
upload ide naplno len ak uploadujem cez webovy prehliadac..napr na uloz.to alebo share-rapid..
Ak ale nieco posielam napr cez skype,alebo cez share-rapid upload soft..tak to ide max 250KBs..co je tak 5x pomalsie ako ked to vypustam cez browser
napada vas nieco ?
upload ide naplno len ak uploadujem cez webovy prehliadac..napr na uloz.to alebo share-rapid..
Ak ale nieco posielam napr cez skype,alebo cez share-rapid upload soft..tak to ide max 250KBs..co je tak 5x pomalsie ako ked to vypustam cez browser
napada vas nieco ?
Re: divny upload
Toto sa mi stava ak stahujem ja s mojim chatrnym netom, ale ked nieco posielam kamoske s rychlejsim netom tak to je hned rychlejsie
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
to je pekny upload, co mas za net? prve co mi napadlo ze medzi tebou a zvyskom sveta su nastavene nejake QoS pravidla ktore plny upload pustia len na porte 80 a ostatne su limitovane
a samozrejme je tam aj ten faktor co pise kolega vyssie, ze v pripade skypu je tvoj upload limitovany downloadom druhej strany. kolko ti to dava na torrenty? ak tiez tych 10 MBitov tak to QoS nebude...
a samozrejme je tam aj ten faktor co pise kolega vyssie, ze v pripade skypu je tvoj upload limitovany downloadom druhej strany. kolko ti to dava na torrenty? ak tiez tych 10 MBitov tak to QoS nebude...
Naposledy upravil/-a molnart v Po 24. Sep, 2012, 23:36, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
dedinsky wifi 5Ghz..
no ja neviem..lebo sharerpaid ide naplno ked dam up cez webstranku,ale ked cez ten ich upolader tak to ide chabo
je tam nastavenie http proxy..aj policko na port..ale je to prazdne
druha strana ma urcite rychlesie ako 250KBs..som meral u nej..
len podivne je to ze to limituje furt rovnakym stropom a to cca 250KBs
no ja neviem..lebo sharerpaid ide naplno ked dam up cez webstranku,ale ked cez ten ich upolader tak to ide chabo
je tam nastavenie http proxy..aj policko na port..ale je to prazdne
druha strana ma urcite rychlesie ako 250KBs..som meral u nej..
len podivne je to ze to limituje furt rovnakym stropom a to cca 250KBs
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Po 24. Sep, 2012, 23:38, upravené celkom 1 krát.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
to by som isiel byvat na taku dedinu, v dedinkach v mojom okoli neni ani 3G...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ty mas furt problem s tym uploadom. A uz ta napadlo informovat sa u svojho providera? Dedinska wifi a hentake rychlosti a za taku cenu? Cucham, naky zadrhel
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ano pisal..a upload je v poriadku..len cez tie softy to limituje
zadrhel ziadny...chlpaci mali vzdy rovnkay up a dl..klasicky je 8Mbit..asi to zas zvysovali
zadrhel ziadny...chlpaci mali vzdy rovnkay up a dl..klasicky je 8Mbit..asi to zas zvysovali
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Aj ja mam charny upload :/
btw zaujimave co dava speedtest na tom istom pc:
v robote este horsie..
Btw brutalkny rozdiel medzi speedtestom a rychlost.sk... kdezto doma mi speedtest ukazal nizsiu rychlost, v robote ovela vyssiu. Taze asi tak .D
Inak... cez skype poslem do PN 700MB film za 10minut. Pokial viem skype vyuziva net inych na posielanie suborov medzi dvoma ludmi - aspon nieco take som cital, takze je to dost premenlive. Dakedy ten film ide 70minut tej istej osobe co nic netaha. Kamos co ma optiku v Partizanskom mi poslal 6GB ISO obraz vcera za menej nez hodinu. Pritom hovoril ze upload ma len 8mbps myslim.. Takze, je to zavisle od mnohych veci. Samotna rychlost netu neznamena nic, kedze "skype", icq, alebo rozne download servery nasu speed hned killnu...
btw zaujimave co dava speedtest na tom istom pc:
v robote este horsie..
Btw brutalkny rozdiel medzi speedtestom a rychlost.sk... kdezto doma mi speedtest ukazal nizsiu rychlost, v robote ovela vyssiu. Taze asi tak .D
Inak... cez skype poslem do PN 700MB film za 10minut. Pokial viem skype vyuziva net inych na posielanie suborov medzi dvoma ludmi - aspon nieco take som cital, takze je to dost premenlive. Dakedy ten film ide 70minut tej istej osobe co nic netaha. Kamos co ma optiku v Partizanskom mi poslal 6GB ISO obraz vcera za menej nez hodinu. Pritom hovoril ze upload ma len 8mbps myslim.. Takze, je to zavisle od mnohych veci. Samotna rychlost netu neznamena nic, kedze "skype", icq, alebo rozne download servery nasu speed hned killnu...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Tak za prve. Cez skype mi to ide furt rovnako..a to cca 250KBs
Zaujimave je ze takmer rovnako rychlo to ide aj cez ten share rpaid upladovaci soft..
V tomto by som hladal spojitost..
dako zrychlujeme
Zaujimave je ze takmer rovnako rychlo to ide aj cez ten share rpaid upladovaci soft..
V tomto by som hladal spojitost..
dako zrychlujeme
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Aku rychlost Ti dava speedtest.net
Cez koho v BB mas net? Kamos je tam tiez a ide mu to fest rychlo. Daj skype, skusim Ti daco poslat, neverim ze Ti nedojde 700MB film za 15minut Alebo za 10
// ci Ty myslis naopak, ked uploadujes len?
Cez koho v BB mas net? Kamos je tam tiez a ide mu to fest rychlo. Daj skype, skusim Ti daco poslat, neverim ze Ti nedojde 700MB film za 15minut Alebo za 10
// ci Ty myslis naopak, ked uploadujes len?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
cela tema je o tom o co ide