tlačiareň

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00

tlačiareň

Príspevok od používateľa Krutibrko »

Potrebujem tlačiareň na intrák, laserová, čiernobiela. Podmienky:
1) aby doplnenie nestálo veľa
2) pomer cena/ výkon, cena okolo 1200kč za tlačiareň, okolo 2000kč multifunkčné zariadenie.
Kupovať sa bude v Čechách, takže aby mi to doviezli keď tak, poprípadne osobne v Brne.

ďakujem
okrujko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 06. Jan, 2010, 19:15

Re: tlačiareň

Príspevok od používateľa okrujko »

nedavno som vyberal tlaciaren a na naklady vyjde najlepsie aj oproti lacnejsim jednoznacne tato http://tlaciarne.heureka.sk/epson-aculaser-m2300d/
neorigo toner kupis za 50€ na 8000 stran, z UK aj za 30€, co je sialene malo...tlaci brutalne rychlo a myslim ze aj dobre...
Lenovo X1 Yoga 4G
Xiaomi 11 Ultra
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

Neviem, či to nie je moc až na obyčajnú tlačiareň, vychádza to cez 2000 kč, za to sa už dá zohnať multifunkčné. ( chcem to na intrák )
Táto sa nám pozdáva: http://www.softcom.cz/produkt/samsung-m ... b/?flist=1
okrujko
Používateľ
Používateľ

netusim kolko chces tlacit, ale sprav si taky prepocet na cca 10 000 stran
Ta Samsung mas pociatocne naklady 55€ (700 stran) + 6xneoriginal toner 35€ (1500 stran) = 265€ za 9700 stran
Epson pociatocne naklady 70€ (1500 stran) + 1x neoriginal toner 55€ (8000 stran) = 125€ za 9500 stran

Tak porovnaj, co sa ti oplati viac ;)
Lenovo X1 Yoga 4G
Xiaomi 11 Ultra
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

no zase až tak veľa sa tlačiť nebude, resp. neviem koľko chce priateľka tlačiť :) a 10000 strán, no to neviem či do konca štúdia toľko natlačí :D
okrujko
Používateľ
Používateľ

ako chces, no na samsungu vytlaci za 125€ asi 3700 stran, co je oproti 9500 pekny rozdiel, nehovoriac o tom, ze Samsung tlaciaren by som si asi nikdy nekupil
minule som sa snazil jednu multifunkciu Samsung nainstalovat, neslo to ani za nic, ani z CD, ani z netu ovladace, na viacerych PC, nevedelo ju rozpoznat...ide iba na jedninom PC od zaciatku, odvtedy neide na inom...dakujem, neprosim take nevyladene somariny...
vcera som instalovat multifunkciu Xerox a jednoduchsiu a bezproblemovejsiu instalaciu som nezazil (cez siet), vsetko na prvykrat, rychlo...nie ako HP co mam doma, to sa vzdy nevie pripojit atd...a sietovy sken na pc z tlacky? ani nahodou...Xerox, hned krasne, vsetko...
Samsung by som zaradil do kategorie home tlacky, takze nevyladene, Epson a Xerox su inde...

EDIT: a aby som nezabudol, ta Epsonka je pekne velka :laugh: no duplex a podobne...
Lenovo X1 Yoga 4G
Xiaomi 11 Ultra
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

okrujko napísal:netusim kolko chces tlacit, ale sprav si taky prepocet na cca 10 000 stran
Ta Samsung mas pociatocne naklady 55€ (700 stran) + 6xneoriginal toner 35€ (1500 stran) = 265€ za 9700 stran
Epson pociatocne naklady 70€ (1500 stran) + 1x neoriginal toner 55€ (8000 stran) = 125€ za 9500 stran

Tak porovnaj, co sa ti oplati viac ;)
konecne super prispevok, dlhsie som hladal schopnu laserovu tlaciaren , dik za tip ;)
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
okrujko
Používateľ
Používateľ

v pohode, ja som ju tiez dlho hladal, isiel som jednu po druhej a hladal, ktora ma ake naklady na tlac, az som narazil na tuto, viac menej neuveritelnu tlacku za tu cenu...
Lenovo X1 Yoga 4G
Xiaomi 11 Ultra

Návrat na "Nákupná poradňa"