Prepac, ale aka praca sa vykonava v benchmarkoch?PMJ napísal:Mal by byť zameraný na prácu...v benchmarkoch ako je PC Mark, Everest. Operačný systém si stiahnem.
To co si kto stiahne nechaj bez komentu na kazdom ako sa rozhodne. Neverim, ze ty mas vsetko ciste ako ma byt, lebo vacsina slovenska nema a to cislo je hrozivo vysoke tak nerob zo seba moc poctiveho a mozno si tak cest tebe, ale kto chce setrit nech setri aj takym sposobom. Nevidim na tom nic zle. Tak sa mi paci ako na forach kazdy sa tvari, ze je legalny ale skutocnost je ina. To je cele co som k tomu chcel povedat. Keby som chcel mrkvosoft tak nikdy! Im nedam ani cent. To radsej budem robit na androide alebo ios alebo linuxe. Nazor nikdy nezmenim. Co sa tyka rozpoctu tak sa priklanam k nazoru, ze to nebude az tak stacit, zislo si by sa viac. Graficke karty kupuj vzdy jednu a na dve sa vykasli. Je s tym viac problemov ako uzitku. Moj nazor.tom247 napísal:Prepac, ale aka praca sa vykonava v benchmarkoch?PMJ napísal:Mal by byť zameraný na prácu...v benchmarkoch ako je PC Mark, Everest. Operačný systém si stiahnem.
A ze si stiahnes OS je myslim informacia navyse vhodna tak akurat pre organy cinne v trestnom konani.
lebo by musel kupovať drahú dosku ktorá to podporuje?Mimiik napísal:A preco nie 3 way sli gtx 295?