chcel by som sa spýtať či má význam posielať 670 späť do alzy a objednať tú 7970???
Dobre že hovoríš, o 2 týždne kupujem nové PC, tak sa podľa toho aj zariadím, pozeral som aj ceny 7970 a mal som pravdu, čo sa týka pomeru cena/výkon je lepšia ako GTXko.Mani napísal:Podla mna ma. Ale to je moj nazor. Za tu istu cenu mas o 1GB vRam viac + tahiti idu vseobecne taktovat tak dobre ze GTX670 zadupu. Btw. pozri si recky tu na PC.sk na 7970HD. Ale hned tu niekto zneguje AMD ovladace. Ja osobne s nimi fungujem a nemam ziadne problemy.
dexter napísal:mňa by zase zaujímalo prečo furt spletáte watáž zdroja z účinnosťou kedže tie veci spolu nesúvisa![]()
zdroj z výkonom 500W je 500W a je jedno či má účinosťou 50% alebo 99.9%, na jeho výkon to vplyv nemá
Tak to urcite ma. Keby mal zdroj s tou tvojou uvedenou 50% ucinnostou tak by mu s tym nenabehla ani zostavadexter napísal:mňa by zase zaujímalo prečo furt spletáte watáž zdroja z účinnosťou kedže tie veci spolu nesúvisa![]()
zdroj z výkonom 500W je 500W a je jedno či má účinosťou 50% alebo 99.9%, na jeho výkon to vplyv nemá
trepete , píšete ako by existovali 500W iba od včera a mali hned 90% účinnosťMimiik napísal:Povedal si sprostost. Vies mi povedat ako nejaky zdroj s 50% ucinnostou odvedie taketo mnozstvo odpadoveho tepla?Cim ho chces chladit? Chces mat doma piskatko ktore ti tu grafiku nepotiahne? Viem co hovorim, mam to odskusane. Zdroj mi daval malo stavy na 6pin (ak vobec fungoval), tak mi to znizilo vykon
toto síce je pravda ale nie je to o účinnosti ale o klamaní resp zavádzaní zákazníka poprípade o tom ako ktorá fa narátala výkon svojho zdrojaMir napísal:Myslím že to čo ste chceli povedať bolo že niektoré menej kvalitné značky vám predajú 500 watový zdroj, na ktorý ale nemôžete dať viac než 400 wattow, lebo by to nezniesol alebo mal problémy dodávať energiu do zostavy.