Sluchadla:
momentalne pouzivam Sennheiser PX100, no po rokoch pouzivania uz by chceli vymenu kabla aj vankusikov na hlavovom moste. Rozmyslam aj o nakupe niecoho noveho a preto by som pocul vase nazory. Pocuvam roznu muziku, no preferujem vyrovnany zvuk, nakolko vela pocuvam jazz a klasiku. Pacia sa mi Grado iGrado http://sk.sluchatka.net/142-grado-igrado-/ ...no neviem ci je moznost ich zohnat aj s klasickym mostom na hlavu. Popripade odporucte nieco ine, co by splnali poziadavky. preferujem klasicke sluchadla na hlavu, kedze zatial som nemal dobre skusenosti s in-ear sluchadlami (je pravda ze doteraz nic svetaborne). Pri in-earoch sa tiez bojim straty priestoru, no mozno sa necham presvedcit skusenostami... Pocuvat sa budu z 90% na Cowon iAudio 7 (FLAC)... do 100 EUR - mozno aj viac, ak sa to ozaj oplati.
Zvukovka:
aku zvukovku do PC? tu som strateny...
priorita: 1.hudba, 2.hudba, 3.filmy 4.hry

Teraz mam Creative SB X-Fi Xtreme Audio PCI --> amp: NAD C326BEE --> repro: Dynaudio DM 2/7...nerad by som rozhadzoval zbytocne eurace pokial nemusim, no pokial by bol rozdiel pocutelny tak nejake ozeliem... Tu ale aj potrebujem poradit v akej cene sa pohybovat. Nie som nejaky zblazneny audiofil, no ked uz pocuvam, tak si to rad aspon kus vychutnam.
Dakujem vsetkym za rady...