Problem z philips 109S 19"

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
Používateľov profilový obrázok
Willy
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 06. Aug, 2005, 20:00

Problem z philips 109S 19"

Príspevok od používateľa Willy »

No mam tu mensi problem z menu na monitore .... ked stlacim Menu tak mi vypise
"Control menu is locked" :8O:

neviete niekto jak to vyriesim :?

vypisuje mi to odvtedy co sa mi sekli tlacitka ...ale to som uz urobil neni ani jedno seknute a pekne idu ale menu furt nie :(

uz mi par ludi radilo nech resetnem bios v monitore .... mam taku blbu otazocku . monitor ma BIOS :? :red:
CPU: AMD FX-4100 | MB: ASUS M5A78L LE | GPU: Zotac GTX550Ti | RAM: 2x4Gb Kingston HyperX 1866MHz | HDD: WD 1Tb | SSD: OCZ Vertex 3 120Gb | SC: Xonar U3 | LED: ASUS 22" | PS: 530W
Hrochy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Hrochy »

Tak ja mam monitor Philips 109B5 (CRT) a sa mi zatlacilo tlacidlo [OK] - to vyvolava u mna OSD pod umelinovy kryt (okrem toho mam tlacidlo na brigthness, contrast a power). A ked to je sltacene urcitu dobu (asi 10 s), tak sa zamkne menu. A odomknutie: drzal som to tlacidlo stlacene dovtedy, kym mi nevypisalo ze menu unlocked :wink:
Spoiler: ukázať
Willy
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 06. Aug, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Willy »

Hrochy napísal:Tak ja mam monitor Philips 109B5 (CRT) a sa mi zatlacilo tlacidlo [OK] - to vyvolava u mna OSD pod umelinovy kryt (okrem toho mam tlacidlo na brigthness, contrast a power). A ked to je sltacene urcitu dobu (asi 10 s), tak sa zamkne menu. A odomknutie: drzal som to tlacidlo stlacene dovtedy, kym mi nevypisalo ze menu unlocked :wink:
akoze to by ma nenapadlo :D :o dik uz mi to ide :D
CPU: AMD FX-4100 | MB: ASUS M5A78L LE | GPU: Zotac GTX550Ti | RAM: 2x4Gb Kingston HyperX 1866MHz | HDD: WD 1Tb | SSD: OCZ Vertex 3 120Gb | SC: Xonar U3 | LED: ASUS 22" | PS: 530W
Hrochy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Hrochy »

:)
Spoiler: ukázať

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"