M1ch4l napísal:inak, len tak zo zvedavosti. Crux, aku mas najlepsiu posadku? Nemusis hovorit konkretne skilly, stacia percenta, resp. kolko tych skillov mas.
a ten kanon nahodit tu 85 vsak? S tou 76 mam problem prerazit na vacsiu vzdialenost. O presnosti ani nevravim. z 57 kanona je to celkom sok ale tank sa mi velmi paci, len akonahle ho ahliadne delostreletvo idu po mne. A ked mi trafia do pasov je koniec.
Na kv 1tku nedavaj nic, aspon nie take co sa neda odmontovat. Celkovo ale setri, prachy sa zidu na dalsi postup.
Equip zalezi dost na tanku situacii, nie je to furt to iste. Napr. nedam si binocs na tank ked viem ze ideme rushovat (tc/cw), radsej dam toolbox.
Tiez na tanky ktore su utocnejsie na flankovanie, strielanie za pohybu+na peekovanie s heavy z poza rohu - stabilizer(potrebujes mat proste zmenseny zaciatocny aiming kruh). Rammer ten sa casto hodi vsade. Na scoutov spall liner,optiku a struny (neplati vzdy, kazdy scoutuje inac, mozes byt aj viac staticky-zamenit optiku za binokular atd.)
Urcite kup camo net, ta sa zide velmi casto a mozes si ju prehadzovat. Venty su tiez uzitocne ale celkom drahe. Celkom som pouzival aj wet rack napr. na is3 to buchalo jak dive, ale potom prisli perky (safe stowage) tak sa uvolnilo miesto na iny equip.
Predaj uctu, dvaja hraci na jednom ucte alebo jeden hrac na dvoch uctoch je vo vsetkych online hrach zakazany, ty lamka....
A aj tak, ak by si zacal hrat rovno na T10, tak ta budu davat dole aj T7, lebo to jednoducho nevies hrat....
Samozrejem ako kazda kupa cez bazar, je tu riziko podvodu.
Ale tka tvoje peniaze, tvoj ucet. Potom napis ako to dopadlo. Ale z hladiska hraca by som ti to neodporucal, pretoze ako hore spomenul kolega, nevies to este hrat a tak tie bitky aj dopadnu, tvoji spolubojovnici budu mat zteba radost.