Ano xilence ...
Regulator mi ani nespominaj ... Jednoducho stoji za velku p*cu

...
1.Magmu, Xilenece este regulovat dokaze, ale ked nan napojim LED Phobyu , tak ventilator chrci

ako keby rezonoval... Najskor som myslel ze mi niekde rezonuje fan o skrinku , ale ono to chrci aj ked sa fan netoci, ked ich zastavim prstom

Takze neviem aky ma ten regulator problem.
2. Pumpu sice dokaze regulovat, ale ked ju zregulujem a vypnem PC .Tak pri opetovnom pusteny PC , sa pumpa nerozbehne

Pravdepodobne dava ten regulator male startovacie napetie alebo co. Musim ho dat na 12V aby sa pumpa rozbehla.
Takze u mna je ten regulator nepouzitelny . Volu samozrejme tie posuvatka maju do stran, ale nie je to nic extremne, posuvatko ide aj relativne tazko, takze to posobi na mna celkom dobre.
V predu regulatora svieti biela ledka ( keby niekto nevedel , moze to niekomu vadit) ...
Objednam si neskor zase Lamptrona , tento pojde do bazaru ...
Najskor som nahodil spominane LED Phobye dopredu...
Z vnutornej strany som pouzil Magmu a dole som dal 120 ciernu mriezku...
Islo sa na nahodenie CPU bloku, hned prvy problem

Ktory magor navrhoval ten backplate , ktory je urceny aj na s.1155 , kedze tam normalne nepasuje ... Vadia tam tomu tie 2 sroby, s ktormy je uchyteny samotny socket, takze som musel z neho vyrezat.
Problem cislo dva. Jeden srob k CPU bloku bol zly

Jednoducho mal zly zavit ( nejake ine stupanie alebo co ) a nedala sa nan zaskrutkovat skrutka. Myslel som ze je len zaciatok zavitu zly, tak som srob skratil ale prd . Nastastie som dom nasiel podobny srob akurat ze kratky , hovorim si ze nevadi , aj tak su zbytocne dlhe, skratim vsetky. Skratil som vsetky a potom potom zistil ze uz su moc kratke a nenasrobujem tak skrutky aj s pruzinkou

Tak som pruziny vyhodil a dal bez nich a nahodil tak . Vyriesene ...
Nahodeny CPU blok aj s Patriot ram ...
Oflexoval som tie XIlence fany a nahodit aj s mriezkami ...
480 GTX s fullcoverom a backplatom ...
Vyrobil som z BitFenix predlovacky napajanie na CPU ... Neskor sa spravia takto kompet kable ...
No a uz poskladane ...
Musel som pouzit cervene hadice a cerveny Feser kvapalinu... Vyzera to celkom dobre , mozno ze tam ani tie priesvitne hadice a Pastel kvapalinu davat nebudem

Uvidime ...
S Aurora som sa este nehral ani nepozeral co to je zac ...
Medzi pumpou s expu a grafikou je medzere asi 2mm, voslo to tam len tak tak ...
Najviac som sa ako vzdy natrapil s hadicami , aj som skaredo nadaval , je to za trest tam ohybat a montovat tie 19/13 , prsty mam zodrate ...
Este treba dorobit komlet kable , kupit iny regulator , s hadicami este neviem co, mozno ze to necham takto , kupit este Bitspower zatky , este nejake predlzenie zavitu , atd ,,, uz len malickosti a doladit to