AMD, co to je?

)
Obycajny clovek vidi v cenniku zostavu Intel Pentium D 920 a DDRII, alebo X2 4400+ ale DDR...povie si DDRII je nieco novsie, lepsie, vezmem si to

AM2 je len na to, aby AMD nezaostavalo za Intelom v nicom, ani vo virtualizacii....Pacifica, nho

)))
Intel nieco vymysli, onedlho to ma aj AMD... AMD nieco vymysli, onedlho to ma aj Intel, ale s cim prevratnym prislo AMD ako prve, ze?
To je ako ked Adidas pride s novymi topankami, vietnamec okopiruje desing, prida ciarku a uz je to uplne nova obuv Aiaidaiai ci jak sa to pise
btw, k Netburstu - Pentium D 805 - 1,2V @3GHz.. spotreba tusim podla kalkulatora 75W a teplota s boxom pri zatazi 51C, cena bez DPH pod 5000, toto AMD vazne nema, Opteron ma netrapi, Yafray je ako stvoreny pre dual core
Ale nebol by som rad ak by AMD ostalo len pri serveroch, nemal by som na co kydat

kupte si to niekto

)
//este ma napada, ze ked prislo LGA, rozdiel vo vykone voci 478 tiez nebol nijak uzasny, takmer ziadny, jedine DDRII a PCIe boli vyhodou, takze AM2 by som nezatracoval, ale kazdopadne je to dost hnusne voci zakaznikom menit sockety ako ponozky ked DFI pre 939 je drahsia ako samotny CPU, AMD64 3200+ napr...