World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Ale šak on nepredáva účet, ale "odstupuje" emailovú schránku, jak píše a že sa s ňou prihlasuje na nejaký účet to už je druhá vec... Podľa mňa si myslím takto - majiteľ emailovky = majiteľ účtu! Basta! šak keď sa registrujem na hre a vytváram si účet nikdo po mne nechce meno priezvisko bydlisko atď. len Nick a emailovku,,,,,,,,,,,,,,Čo som čítal - jak sa píše všade, že je zakázaný predaj ÚČTU a kúpa účtu a ja by som žiadny účet vlastne nekúpil, tak by som nič neporušil...
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
lepsie mas zacat si od zaciatku samostatne
Crux, ty si taky informovany. Netusis, kedy by mohol prist nemecky leopard 1?
Crux, ty si taky informovany. Netusis, kedy by mohol prist nemecky leopard 1?
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
Ano, preto je v nadpise inzeratu a vsade kde sa to da pisane o predaji uctu, videl si niekoho, kto by si kupoval mail???ZÁHADNÝ napísal: Ale šak on nepredáva účet, ale "odstupuje" emailovú schránku, jak píše a že sa s ňou prihlasuje na nejaký účet to už je druhá vec...
Pokiaľ sa dobre pamätám, tak 8.3. Teda január 2013.M1ch4l napísal:Crux, ty si taky informovany. Netusis, kedy by mohol prist nemecky leopard 1?
s pozdravom, crux.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
kupou sa pripravis o vsetko o com je WOT. nevidim ziaden zmysel mat hned od zaciatku TOP tanky. neprejdes si hrou a ani nebudes vediet ako mas co pouzivat. Budes klmanay ze aj ked mas TOP tank tak ta budu obstrelovat podstatne nizsie tier tanky. Kasli nato a zacni si to odznova
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Zalezi este ci, pan zahadny nehra uz na nejakom inom ucte. Ale ta hra by ta potom moc nebavila, kedze uz nemas co hrat.
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
kua to KV1 je maso
teraz som mal par hier, no nikto si ani neskrtol , a to 85 delo je paradicka
inac ak natacak KVcko aby som dostaval co najmenej DMG, repektive aby som odrazil co najviac striel?
teraz som mal par hier, no nikto si ani neskrtol , a to 85 delo je paradicka
inac ak natacak KVcko aby som dostaval co najmenej DMG, repektive aby som odrazil co najviac striel?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Tak v reále z predu tam mal najhrubší pancier. Aj nemci z nich mali bobky v 2sv.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
natacat mozes kludne tak 30 stupnov
mas vyhodu tych pasov na boku, ktore zozeru vela striel za 0 damage
mas vyhodu tych pasov na boku, ktore zozeru vela striel za 0 damage
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
No veď práve že ja to už aj hrám nejakú dobu aj s kámošom ale ide to strašne pomaly než si niečo vyskúmam a už ked to aj mám konečne vyskúmané tak zas nemám prachy abych si to kúpil a tak ma to už aj niekedy štve a prestáva bavit
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
vsak staci si kupit premium ucet a ide to pekne,za tie peniaze co by si dal za pochybny nakup uctu mozes mat premium aj na rok+skusenosti a zabava pri postupe na nezaplatenie
ci si myslis ze ti preda ten ucet za 20 evri?ti pribije taku sumicku ze sa ti hlava zatoci..
ci si myslis ze ti preda ten ucet za 20 evri?ti pribije taku sumicku ze sa ti hlava zatoci..
Asi tak (+kúpa premium tanku T8 na zarábanie) a bol by som rád ak by jackhammer-ovým príspevkom skončila debata o kupovaní nejakého WoT acc.
s pozdravom, crux.
No dobre teda ďakujem vám všetkým za rady a idem sa ja trápiť ešte chvíľu s tančíkmi...
Neviem kde je problém. Vo WoT ide grind tankov pomerne rýchlo, najmä s Premium.
s pozdravom, crux.
Kupovať premium je pre priemerne zarábajúceho slováka úplne od veci. Najlepšia volba je investovať do premium tanku a jazdiť s ním. Tým zaplatíš WG celú hru.