Chcel by som radu a nie čítať diskusiu..
tablet s hdmi,usb, do 250€ ???
NB menší ako 15" do 400€ ???
Tablet a externy box 2.5"
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Aug, 2009, 21:10
Re: Tablet a externy box 2.5"
Ryzen 5 5600 | ASRock B450 PRO4 | 4x8GB DDR4-2666 CL16 | MSI RX 6800 Gaming X Trio | ZALMAN ZM850-GVM 850W | Fractal Design Pop Air RGB
Ano ... rovnake updaty ako mas ked si to zaplatis mas aj pri stiahnutej verzii
... hrat online ? mas rozne cracky atd. ... ano su hry/app ktore sa oplati kupit kvoli niektorym veciam. Zisky vyrobcovi ? Nebodaj ti nenazranci nemaju dost ? Cely system je postaveny na hlavu, ludom to je jedno lebo su ako ovce a to aj prevazna vacsina tohto fora. Btw. tych dajme tomu 500E tam radsej za nejaky kvalitny android telefon/tablet ako S3 , nexus4, one a ako za nejaky iPhone uz len z principu.

Spoiler: ukázať
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Rozok : sry za OT
Nedavno som znamemu objednaval : http://www.alza.sk/point-of-view-mobii- ... 360449.htm
Ma ku tomu pripojenu naraz bezdrotovu klavsenicu a mys , usb hdd a frci cez hdmi
Zatial uvadza max spokojnost a ten display je fakt pekný
Akurát vyssia hmotnost co je v triede 10" normalne (700g)
Nedavno som znamemu objednaval : http://www.alza.sk/point-of-view-mobii- ... 360449.htm
Ma ku tomu pripojenu naraz bezdrotovu klavsenicu a mys , usb hdd a frci cez hdmi

Zatial uvadza max spokojnost a ten display je fakt pekný

Akurát vyssia hmotnost co je v triede 10" normalne (700g)
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Mani, zacni vazit slova, niesom tvoj kamarat aby si sa takto ku mne vyjadroval.
Mam WP a Android telefon, vobec niesom zavislak na Apple produktoch, len mi proste viac vyhovuju. Ano, su drahe, ale ked je s nimi niekto spokojny, tak si rad priplati. Viac aplikacii a hier na Android OS ako na iOS ? To snad nemyslis vazne, App Store je najvacsi trh s digitalnym obsahom vsetkeho druhu.
Nikto ti nevravi, ze si nemozes stahovat aplikacie touto formou, len sa tu tym nechval a hlavne to neuvadzaj ako vyhodu Androiu voci iOS, ved je to smiesne.
Mam WP a Android telefon, vobec niesom zavislak na Apple produktoch, len mi proste viac vyhovuju. Ano, su drahe, ale ked je s nimi niekto spokojny, tak si rad priplati. Viac aplikacii a hier na Android OS ako na iOS ? To snad nemyslis vazne, App Store je najvacsi trh s digitalnym obsahom vsetkeho druhu.
Nikto ti nevravi, ze si nemozes stahovat aplikacie touto formou, len sa tu tym nechval a hlavne to neuvadzaj ako vyhodu Androiu voci iOS, ved je to smiesne.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
-
- Používateľ
xsi69: díky, presne také niečo potrebujem 

Ryzen 5 5600 | ASRock B450 PRO4 | 4x8GB DDR4-2666 CL16 | MSI RX 6800 Gaming X Trio | ZALMAN ZM850-GVM 850W | Fractal Design Pop Air RGB
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Mani napísal:Ano ... rovnake updaty ako mas ked si to zaplatis mas aj pri stiahnutej verzii... hrat online ? mas rozne cracky atd. ... ano su hry/app ktore sa oplati kupit kvoli niektorym veciam. Zisky vyrobcovi ? Nebodaj ti nenazranci nemaju dost ? Cely system je postaveny na hlavu, ludom to je jedno lebo su ako ovce a to aj prevazna vacsina tohto fora. Btw. tych dajme tomu 500E tam radsej za nejaky kvalitny android telefon/tablet ako S3 , nexus4, one a ako za nejaky iPhone uz len z principu.
Toto je OT čiara, hlavne pre teba Mani, ešte raz sa vyjadríš OT v tejto téme, ideš na riešenie. Ty snáď aj pracuješ zadarmo, rano si ukradnes ranajky, obed zjes a nezaplatis, vecera detto... ach jaj, A bav sa s ludmi normalne. Kto ti je tu akoze ovca? Co je akoze ta ovca? mam BB, mam iP, mam WP, symbian, aka som ti ja ovca. Neser ovcu lebo zle skoncis

Sa tu nehadajte nato toto foro nie je, ak zacne programovat pochopi ze vyvoj nie je zadrmo, je mi jedno co robi nech kradne ,som zvedavy ked raz bude niekomu stavat dom, lebo vyzera to tak, ze to bude asi strop co v svojom zivote dosiahne a pride si po peniaze a chlapik mu povie dakujem
a doda ved tak to robi vacsina neprispôsobených ta preco by som platil 

- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Co si nakoniec kupil ?Rozok napísal:xsi69: díky, presne také niečo potrebujem
-
- Používateľ
Zatial nič, asi pôjdem naspäť k notebookom