Vcera som pozhanal par diskov 7200 otackovych tak ma napadlo ze ich vopcham do jedneho stareho PC co sme mali doma lebo v nom bol stary 120 gb disk ktory chrcal jak prasa.... bol na nom win XP a dost vela fotiek....
tak teda som ten stary disk odpojil, nahodil som tam novy a na neho som nainstaloval win XP.... ok.... teraz som potreboval skopirovat vsetky dokumenty zo stareho disku na novy tak som tam napojil aj stary disk aby mi ho vo wine naslo a aby som spokojne skopiroval co bolo treba.. lenze PRD ... disk absolutne nenaslo tak som odpojil novy disk a zapojil stary, aby nacitalo STARY win XP s fotkami, a aby som rovno z neho skopiroval veci na prenosny HDD a tak dal potom z neho na novy disk tie fotky.... lenze smola... PC nechce nacitat ani len system z toho stareho HDD z ktoreho este pred 24 hodinami v pohode vsetko slo .... stary HDD som daval aj do mojho PC a tak isto nic...
a podotikam ze pri instalacii windowsu na novy disk som stary disk komplet odpojil aby sa nahodou nieco nestalo, a aj tak je to v prdeli.. nevie niekto poradit co s tym ? lebo uz neviem co mam robit a je na nom fakt vela fotiek. kebyze tam tie fotky niesu tak mi to je jedno..