Je Gainward 7600 Gs Gold Sample bomba?
podla mna a podla testov je to orezana verzia,nemozes to rovnat s gt
Cpu: i7-2600K OC 4.7Ghz , Cooler: Scythe SCMG-5PCGH Mugen 5 , Mainboard: Gigabyte Z68X UD4 B3 , Ram: Kingston 4x4GB 1333Mhz , Gpu: RTX EVGA 2060 Super 8Gb , SSD: Samsung 850 EVO 250GB , HDD: 2x500GB Western Digital green power , Zdroj: SeaSonic FOCUS 750w , Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h
Je mozne ze zalezi aj od konkretneho kusu ktory chytis, mozno ze vyrobca montuje na kartu oba typi pamati, cize zalezi len od stastia(na recenziu chytili akurat 1,4ns), ale ako hovori nManJofo tak vzdy lepsie jak DDR2 2,5nsUrSuS napísal:zamyslam sa jedine nad pamatami byt (1,4ns) alebo nebyt (2,0ns)mirke napísal:jasne ber ho tu sa nemas nad cim zamyslat.UrSuS napísal:njn, toto som si presne myslel, cize brat Gainwarda ?
No existuju 2 typy DVI: DVI-I (digital & analog) a DVI-D (digital only). Pokial zapojis redukciu do DVI-D, tak obraz mat nebudes, lebo cez toto DVI nejde analogovy obraz. Ale pokial mas DVI-I, tak by to malo fachat. Na tomto obrazku pekne vidno rozdiely medzi nimi:
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
haha, ale ak by to boli 2,0ns tak by uz boli pri defaultoch na svojom strope, a to by nebola moc vyhra...mirke napísal:Je mozne ze zalezi aj od konkretneho kusu ktory chytis, mozno ze vyrobca montuje na kartu oba typi pamati, cize zalezi len od stastia(na recenziu chytili akurat 1,4ns), ale ako hovori nManJofo tak vzdy lepsie jak DDR2 2,5nsUrSuS napísal:zamyslam sa jedine nad pamatami byt (1,4ns) alebo nebyt (2,0ns)mirke napísal:jasne ber ho tu sa nemas nad cim zamyslat.UrSuS napísal:njn, toto som si presne myslel, cize brat Gainwarda ?
cize ja ju idem v piatok zobrat, otestim..
edit by 369.....I am your father !
- barco
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
barco
no, mozem povedat ze je to supa graficka. kupil som ju na x-computers.sk za 5055Sk a fpohode sa da taktovat. ja mam osobne GAINWARD 7600GS Golden Sample, pamate ddr3 a 1,4ns samsung. cez rivatuner som ju staktoval az na 555Mhz a 1562Mhz,
no system zacal padat. teraz bezi stabilne uz tyzden na 530Mhz a 1450Mhz. s tymito taktami je vykonnejsia nez 7600GT no a nekupte to za 5litrov
no system zacal padat. teraz bezi stabilne uz tyzden na 530Mhz a 1450Mhz. s tymito taktami je vykonnejsia nez 7600GT no a nekupte to za 5litrov